søndag, mars 03, 2013

Rydde i drivhus dagen

I dag fikk jeg sneket meg til et par timer i drivhuset. ENDELIG!
Og hvor  fantastisk det var å være der! Milde himmel så godt. Jeg bar ut alle møbler og luket over. Jeg var nok veeeeldig sen med å flytte ut i høst (testet hvor lenge man kan ha tomater ut mot vinteren) og det fikk jeg angre for i dag.

Jeg forbinder ikke luking med lykke, men i dag, når jeg luket i den fine myke jorden i drivhuset så grøsset jeg på ryggen og måtte kremte litt da jeg nesten ble grøtet i halsen. Jada jeg er gal! :)


Jada, her er det behov for sjauing!
Luking!


Uten mat og drikke duger helten ikke!

Mildt og fint!

Nå begynner det  bli klart for prikling

Hmmm jeg fant disse når jeg luket. Kan det være sånne Thladiantha dubia ?  Jeg vet ikke hva disse knollene er, men jeg tenkte det kanskje var lurt å plante dem i ei potte så da gjorde jeg det ;)  Alle tips taes i mot med takk!

Ble så fint så!

6 kommentarer:

Bille sa...

Grøtet i halsen - kan det være allergi? :o Tulla :-) Fint beskrevet, det er jo som å gjenoppdage noe fantastisk flott hver vår, super følelse å komme i gang!

Snuffeldyret sa...

Jeg har også ryddet og ordnet i drivhuset, koser meg så innmari der inne. Camelliaene og Pleionene blomstrer og frøa spirer som bare det! Lykke!

Inger Marie sa...

Så fint med noen timer i veksthuset...det er kjempefin temperatur der og virkelig godt å drømme seg bort:)
Ha en fin uke:))

Lin sa...

Ja nå har vi det fint dere! ;)
Gleder meg allerede stort til neste helg!

Tua sa...

Deilige våren :) Drivhuset her ser ikke så flott ut enda, ble satt opp i snøværet i høst, så inne er det relativt stusselig. Ja, ja, det kjem seg vel :) Kos deg med våren, her skal tomatfrøene i jorda i dag, juhuuuu.

Lin sa...

Tua: Ja sant det er stas med drivhus? Jeg regner med at du straks er i full gang der ute!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...