mandag, juni 25, 2007

Vidunderlige ParisJacob dro oss med til Paris for å vise oss Eiffelltårnet. Pål og jeg hadde ikke besøkt denne byen tidligere så det var veldig stas å endelig få tatt en titt. Og så utrolig flott det var! Masse små "gamlebyer" strødd rundt i et stort område med moderne og gammel arkitektur. Det som imponerte mest var at alt virket så helhetlig og planlagt. Særlig flott var gaten og parkene fra Defence til Louvre.

Sacre Coeur var dog turens høydepunkt for meg. Så flott plassert på byens tak i Montmartre.
Vi fikk tak i rimelig hotell via www.hotwire.com som forøvrig anbefales! Flott hotell for rimelig penge. Frokost var dog ikke inkludert, og da en tallerken cornflakes kostet 120 kroner spiste vi heller dette måltidet ute.

Eiffelltårnet var ennå høyere og mer mektig enn anntatt. Skikkelig stas.

Eurodisney var også en opptur. Rimeligere og mer tilgjengelig enn fryktet. Alt virket gjennomført, god kvalitet og gode priser da særlig mat, karuseller og klær.
Et godt og bekymringsfritt sted å være en dag!

Paris kan sammenlignes med Bergen. Masse blide turister som vagger fornøyde rundt ikke så fornøyde fastboende som har mistet humør og serviceinnstillingen sin. Prisene på mat, off.komunikasjon er langt høyere enn i Oslo, London, Barca og andre storbyer jeg nyss har besøkt. Må dog innrømme at det var vel verdt pengene!
Paris er magisk!

Se bilder fra turen her >

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...