søndag, februar 17, 2008

Forelsket i Hafjell

Ja så er jeg virkelig blitt forelsket i Hafjell. Utrolig flott sted. Vi leide denne helgen en hytte som lå mellom Kjusløypa og Gondolen og det passet oss ypperlig. Vi var sammen med Amalie og Ola, Jacob, Margrethe og Tarjei, Anita og Kristian. Stoor fiiin og koselig hytte som var perfekt for vårt formål. Kanskje litt knot å komme seg i langrennsløypa, men ellers topp for oss.

Lørdag gikk jeg fra toppen av ekspressen til Hafjellrunden, tilbake til toppen av ekspressen, bort til Liseter og ned til Gondolen. Også grønn løype derfra og ned til hytta. Søndag fikk jeg selskap av Kristian og det funket supert. Han kunne nok gått fortere og lenger, men jeg var helt ferdig etter ca 2 mil. Helt fantastisk vær og føre på tross av mildvær i luften. Gosj så digg det er med orntlig snø og fjell.

Jacob hadde fått nye Twintip ski og nikoste seg med dem. Han er virkelig blitt superflink. Det lille jeg har sett dah. Siden jeg bare står bortover blir det mest video og bildebevis :)
På lørdag ble Jacob kjørt over og det var ikke noe stas. Han satt i ett heng og ventet på de andre da en tenåring kjørte rett over ham. Han fikk et kutt i munnen og under øyet. Ganske kjempeglad for at han hadde hjelm og briller. Han fikk seg en skikkelig trøkk og da var det godt å komme hjem på hytta.


1 kommentar:

Marianne sa...

ah, ser ut som en fryd for sjelen....og kroppen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...