mandag, mai 25, 2009

Bilder fra Maihagen

Nå skal jeg vise litt bilder fra maihagen min.
Jeg stormer rundt og jobber for harde livet, og alt ser veldig pinglete ut. Jeg som IKKE har tolmodighet får nerver av dette. Nå er det meldt regn noen dager, og jeg håper det setter fart i morroa. Neste år Lin, neste år... da blir det morro da!


Jeg er veldig glad i valmuer, men syns de har så fryktelig masse grønt? Hvorfor har de det? Kan jeg klippe det bort tro? Iallefall litt av det? Alle samplantinger er jo nytteløst. Og jeg som har en Pion under der en plass.


Dette er min store pride and joy! En sydbøk. Bladene blir så store som på ei fjellbjørk, også lukter treet kanel. Også kan det formklippes som en slags bonsai. Håper det vil trives hos meg!

Mer valmuer, dette av de enkle små, som sprer seg så villig i nabotomta og inn til oss. Må innrømme at jeg satte denne første der, og nå er det fullt av babyer rundt forbi. Ingen bor på denne tomta, den ligger der bare brakk og bar. Hjelper til litt jeg!

Årets første hjemmedyrkede knopp! Ingrid Bergmann.

Krig i hagen! Hvem vinner?

Forgetmenots!

I jordbærlandet er det full fart!
Flere sorter. Disse blomstene er spesielt søte syns jeg!
Her er mitt nybygde klatrestativ. Jeg ble inspirert av en allotment i Shere (UK) og har utvidet prinsippet litt. Jeg har brukt noen bambuspinner jeg fikk med litt eføy jeg kjøpte i fjor. I dette beddet har jeg sådd sukkererter, plantet rød rosenkål, grønnkål, broccoli også kommer snart Chilli, paprika og agurk!
Reddikker (er det to eller en d og k?) på vei opp!

Om du vil se flere bilder er det noen til her >

1 kommentar:

Maiblomst sa...

Her var det då mykje fint! Og det klatrestativet var stilig! Eg går også og tenker "til neste år". Men prøver å nyte det som allereie er her også!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...