mandag, september 14, 2009

Løpingen tar seg opp Uke 6

I dag var programmet (uke 6 dag 1) tøffere enn vanlig og jeg var en stund litt engstelig for at jeg ikke skulle klare å henge på.
Det gikk dog helt greit. Jeg kom til sist inn i en fin flyt, og løp greit programmet og litt til!
Det er så utrolig nyttig med musikk underveis. Møtte en kompis og løp et par kilometer sammen, hjalp nok å tvinge hodet å konsentrere seg over noe annet enn stive legger. Han løper dog mye fortere enn meg, og jeg er nok mer glad i mitt eget tempo... Iallefall foreløpig :)
Av musikken jeg hører på så er det særlig tre låter som gir meg ekstra energi.

1. Knock you Down med Keri Hilson
2. Just Dance med Lady Gaga
3. Bonkers med Dizzee Rascal And ArmandVil også benytte sjansen til å anbefale Runkeeper. Det er en applikasjon til iPhone. Man velger en playlist med treningsmusikk, venter på at GPSen får lock, også trykker start. En dame popper innom øret ditt og sier hvor langt du har løpt, hvor fort og lenge. Hun gjør det så ofte du selv velger. Jeg legger inn programmet fra Løplabbet hver gang, også sier hun ifra når jeg skal løpe og når jeg skal gå. Dette gjør at jeg holder ut lenger enn jeg ellers ville ha gjort, og klarer bakker bedre enn uten. Også får man en egen side på runkeeper.com som viser din fremgang over tid. I like!!!

2 kommentarer:

Smilla sa...

Så flink du er! Stå på!

Lin sa...

Tusen takk! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...