tirsdag, desember 29, 2009

Topp 5 TV-serier 2009

Her er min liste over de beste TV-seriene. Disse kan du trygt kjøpe og fylle kvelder og helger med. Nå som det er så kaldt, er det digg å nyte litt innetid!


1. Chuck

Som alltid ligger Chuck på min første plass. Morsom, sjarmerende, action og litt romantikk. Chuck har ved en feiltagelse fått fyllt hodet med topphemmlig militær informasjon. Dette vil selvsagt de snille og de slemme utnytte. Chuck er dog ingen agent, bare en litt klumsete PC-selger på den lokale Elkjøp.
Morro for ham og henne! Kan kjøpes på play.com eller Platekompaniet

2. Glee
A biting comedy for the underdog in all of us! Fantastisk søte Glee er ute på DVD. Happy, slapstick, musical og søte romanser. Handler om lærere og elever ved en high school som forsøker å finne seg selv og hverandre gjennom Glee Club. Kan kjøpes på Platekompaniet eller play.com Kan også sees på TV2 og Svensk TV4.

3. Beeing Erica
En supersøt og smart canadisk serie! Erica, ei helt vanlig jente, får litt hjelp til å fikse opp i sine tidligere feiltrinn. Her er det mye som er veldig relevant for meg. :) Supersøt serie med litt mat for hodet, fin og nyttig! :) Kan kjøpes på play.com

4. Burn Notice
Tøff action, biljakter, skyting og explosjoner. Pent pakket inn med helter for både ham og henne :) En undercover agent blir "sparket" uten at han vet hvorfor. I jakten på svarene overvinner han mang en hindring og får hjelp av nye og gamle venner på veien. Kan kjøpes på play.com eller Platekompaniet

5. The Good Wife

Denne serien er faktisk veldig god. Er i sin første sesong. Handler om kona til en kjent statsadvokat som blir tatt med buksa nede, og fengslet for å misbrukt sin posisjon på mer enn en måte. Kona blir stående igjen som alenemor etter at mannen blir satt i fengsel. Hun flytter fra posht område til liten leilighet, og skal lete etter jobb for første gang på mange år. Pressen følger selvsagt med. Jeg får en litt West Wing følse av denne serien. Er ikke i salg ennå, men kan sees på TV2 på nyåret.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...