tirsdag, august 10, 2010

Dag 1 og 2 på Detox - Clean


Ja så er jeg altså snart ferdig med dag 2. Dag 2 og 3 skal være de værste. Jeg fikk den anslåtte hodepinen i dag. Skal være over i morgen håper jeg!

Programmet jeg følger tillater kun 1 tyggbart måltid per dag, resten av måltidene er veske. Altså supper, smoothies, juice og rismelk. '
Sett bort fra noen få unntak skal ikke noe av det jeg spiser være pakket inn i noe som helst.

Jeg mangler energi, men den er da anslått til ankomme i fornyet styrke dag 4 eller 5. Jeg gleder meg! Dette programmet er gjennomtestet, og bloggere verden over har delt sin kunnskap, og den nyter jeg godt av!

De grønnsakene som anbefales for å rense kroppen og fylle på, er broccoli, grønnkål, rødbeter og blåbær. De bør med!

I går spiste jeg en suppe omtrent som denne.
Oppskrift Broccolisuppe:
1 ss olivenolje
1 fedd hvitløk finhakket
1/2 løk finhakket
1 Broccoli i buketter
6 dl vann
1/4 ts nymalt pepper
1/4 ts grovt salt
2 dl Ruccola
1/2 sitron
Stek løk og hviløk forsiktig i olivenoljen i 1-2 minutter, til den blir myk. Ha i broccolien, rør rundt, ha på lokk og la det putre i 6 minutter. Ha så i vann, salt og pepper og kok opp. La det koke forsiktig i 8 minutter. Ha Ruccola i blender og hell over suppen. Kjør til jevn masse. Min var litt tynn, så jeg tok den tilbake i kjelen og lot den putre noen minutter.
Denne suppen er ikke supergod. Den smaker rett og slett broccoli og ruccola. Neste gang tar jeg nok i et ekstra fedd hvitløk!
Det som gjør dette enkelt for meg er rismelken, smooties og mandler. De smaker nam nam og metter godt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Holder meg til C24 her, veldig tilfreds med den. :) Men den krever at man har halvannet døgn som ikke er spesielt behagelig; etterpå dog... :D

Lin sa...

Øyvind:
Hva er godt etterpå da?
Får du energi?

Anonym sa...

Ved tidligere anledninger har jeg i alle fall følt meg svært så oppkvikket i tiden etterpå. Med tanke på at jeg generelt sett er ganske energisk har jeg derfor stor tro på den.

På den annen side, din variant høres nok mer fornuftig ut, ikke minst siden den går over litt mer tid. Kanskje noe å tenke på for meg selv ved en senere anledning. :)

Lin sa...

Jeg har en oversensitiv mage jeg, så etter å ha lest litt på C24 ble jeg usikker på om den er noe for meg. Jeg er så redd for å rote den til. Den har for vane å være skikkelig kranglete over laang tid.

Jeg skal ikke anbefale min/clean for noen ennå, men så langt går det finfint!

Anonym sa...

Ja, da tror jeg kanskje det er lurt å styre unna C24; den virker ganske kraftig mens man holder på...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...