fredag, august 06, 2010

Gode bedre beste iphoneapps

Her er topplisten for august 2010

Nr. 1 Jamie Olivers 20 minutes meals!!!

Denne appen er bare sååå bra! Det er detaljerte beskrivelser, masse bilder pr rett og en rekke gode og forklarende videoer. Oppskriftene er enkle, tar max 20 minutter og har ikke helt crazy ingredienser. Vi digger denne hjemme hos oss!

2. Weather Pro
Denne appen er relativt ny. Lastet den ned etter å ha vært superfrustrert på yr i sommer. Appen viser hvor mange minutter pr tidsperiode det skal være sol, viser torden mer korrekt enn yr, bedre på vind, har satelittbilder og radar. Me like!!!

Nr. 3 Runkeeper
Jeg digger denne. Jeg løper, går lange turer og ikke minst, deilig skiturer. Da er denne appen med meg. Jeg starter den ved bilen, og med et par innstillinger får man en hyggelig men streng dame til å fortelle seg hvor langt og fort man går. Den spiller også min favoritt treningsmusikk. Damen demper forsiktig musikken når hun snakker, og hun snakker så ofte eller skjelden du ønsker. Man kan også sette opp fiffige intervaller der damen selvsagt innformerer deg om hvilken fart og hvor lenge intervallen varer. Du får en finfin oversikt over treningen på Runkeeper sin webside. Se eksempel her>
Jeg er ikke noe glad i å trene, men med denne får jeg litt ekstra å følge med på, og det gjør treningen mye morsommere!!!
Denne appen er kåret til beste iPhone app rund baut, så det er ikke bare NerdeLin som liker den :)


Nr. 4 Vanity Fair (magasinet)
Dette bladet pleier jeg normalt ikke å kjøpe, men etter å ha hatt appen litt, så er jeg egentlig blitt veldig glad i både magasinet og appen. Det tar noen minutter før man skjønner at bildene ligger som media pr artikkel, men etterhvert flyter det fint!


Nr. 5 Midomi SoundHound

Denne saken bruker jeg endel. Om jeg hører en låt jeg liker, men ikke vet hvem som spiller, så bruker jeg denne appen. Den lytter, lagrer, sender, sjekker og svarer tilbake iløpet av sekunder hvilken låt som spilles. Du kan selvsagt finne sangteksten, kjøpe låta, lytte til låta, se musikkvideoen osv. Alt dette krever selvsagt tilgang til web.
Utrolig smart app! Dog funker den ikke på livemusikk.


Nr. 6 Gowalla
Denne appen er nok for spesielt intresserte :) Om man er en gjeng som installerer den, er den veldig kul. Eks. Jeg kommer inn på Slottsfjellfestivalen, går inn på appen, lar Gowalla finne "omkringliggende steder" og da finner den raskt Slottsfjellfestivalen. Jeg logger på der, og får da beskjed om at to av mine Gowallavenner også er på samme festival. Jeg visste ikke engang at de skulle dit :) Men må selv logge på og legge inn info for hver gang, ingen skummel automatikk. Jeg har også fått noen nye "digitale" venninner på hytta. Nesten som en hemmelig klubb ;)


Nr. 7 Spotify
Denne trenger kanskje ikke en veldig lang beskrivelse, de fleste kjenner den!
Man må da ha pro-versjonen (kan kjøpes ved kassene på Rimi osv). Man kan teste kun 1 måned først, og om du liker det kjøpe et år eller slikt (99,-/mnd). Når man har Pro versjonen kan man installere iPhoneappen og merke av hvilke spillelister du vil skal være tilgjengelig "offline", og vips har du musikk på veien og hytta! :)


Nr. 8 Elixia
Denne appen gir timeplaner for alle senter og lar deg logge på og registrere deg på timer. Reglene rundt det å melde seg på timer er litt innfløkte, men på mitt senter kan jeg melde meg på fra ett døgn før tror jeg. Siden jeg trener poppis timer er denne veldig kjekk!


Nr. 9 NaVida
Like bra som papir turkart! Her er stier som finnes, stier som fantes før (Sørmarka), høydekurver og alt annet du trenger! Min mann som stisykler hadde nok hatt denne appen på 1. plass :)


Nr. 10 Ebay
Heller ikke denne trenger introduksjon. Endel greier får man bare ikke kjøpt i Norge, og da må man ut av landet og inn på ebay! Jeg har veldig god erfaring både med appen, Ebay, betaling og levering! Gull gull gull rett og slett!

3 kommentarer:

Linda sa...

Har ikke iphone, men fikk ikke mindre lyst på nå...:):)

oyhovoft sa...

RunKeeper er min definitive favoritt. :) Glimrende følge på alle treningsturer med sine mange analyser. :)

Lin sa...

Jah Runkeeper er knall!
Lurte på å teste en slik C25K eller hva de heter, sånne løpeprogramapper med ferdige nybegynnerprogram for de som vil fra Sofa til 5 kilometer. Noen som har testet en slik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...