Her får du oppskriften på kakene som er Jacobs favoritt.
Mammas Mandelflarn
Stekes på 180 grader i 8 - 10 minutter
Disse kakene blir så gode at du bør mangedoble oppskriften!
Jeg pleier å gange alt med 3 eller 4!
Disse kakene er ikke noe å frakte i ferdig tilstand. De knuser lett. Jeg mistet en lukket boks i gulvet en gang, og innholdet egnet seg kun på is. Men også det var veldig godt!!!
2 dl hakkede mandler
1 dl sukker
100 g margarin
1 ss mel
1/4 ts vaniljesukker
2 ss melk
Hakk mandlene i kjøkkenmaskin, det er bare fint om noen biter er store og noen er små.
Ha smør i en kjele, når smøret er smeltet tilsetter du resten av ingrediensene. La det avkøles til lunket seig masse.
Ha 1 ts store hauger, maks 7 pr brett på bakpapir. Det flyter veldig ut :)
Om alt flyter i hop, så brekker du dem opp etter de er avkjølt. Jeg pleier å ake papir og ferdigstekte kaker over på ei rist og la dem avkjøles på papiret på rista.
Mammas Mandelflarn
Stekes på 180 grader i 8 - 10 minutter
Disse kakene blir så gode at du bør mangedoble oppskriften!
Jeg pleier å gange alt med 3 eller 4!
Disse kakene er ikke noe å frakte i ferdig tilstand. De knuser lett. Jeg mistet en lukket boks i gulvet en gang, og innholdet egnet seg kun på is. Men også det var veldig godt!!!
2 dl hakkede mandler
1 dl sukker
100 g margarin
1 ss mel
1/4 ts vaniljesukker
2 ss melk
Hakk mandlene i kjøkkenmaskin, det er bare fint om noen biter er store og noen er små.
Ha smør i en kjele, når smøret er smeltet tilsetter du resten av ingrediensene. La det avkøles til lunket seig masse.
Ha 1 ts store hauger, maks 7 pr brett på bakpapir. Det flyter veldig ut :)
Om alt flyter i hop, så brekker du dem opp etter de er avkjølt. Jeg pleier å ake papir og ferdigstekte kaker over på ei rist og la dem avkjøles på papiret på rista.
Kommentarer
Og takken går videre til min fiiine mamma!