tirsdag, desember 28, 2010

Klær til pittelitt store jenter

En av de veeldig trange kjolene på Mette Møller.
Ern ikke fiiiin?

I utgangspunktet så tenker ikke jeg på meg selv som tjukk. Iallefall ikke før jeg skal ut å handle klær.
Hvor fort man kan gå fra å være tilfreds i seg selv, til å pladask havne langt nede i kjelleren etter et par butikkbesøk. Særlig 2 butikker har gitt meg slike kjellerturer. Mango og Mette Møller troner på toppen av pallen. Utrolig små størrelser Hvorfor gjør de det?
Vi som er litt større har da penger vi og!

Jeg må bare få lov å klage hardt og lenge på Mette Møller. Maken til flott snitt skal man lete lenger etter. Stoffene virker nydelige og alt faller perfekt! Helt til man tar det på. Det som er teit er at snittet ville virke utrolig slankende på sånne som meg, om alt bare var litt større :(
Jeg håper virkelig Mette Møller starter med større størrelser, om hun da ikke allrede har skremt vann av flere enn meg.

Så hvem er da vinnerne av klær til vanlige norske jenter med litt ekstra former rundt jul og sommerferie?
For meg passer iallefall følgende merker utmerket:

1. HM
Der finner jeg ALLTID noe, også er jo prisene gull.
Jeg digger L.O.G.G tøyet som er litt sånn sporty jente, men også gode i soffan type stil. Romslig, klare fine farger og helt ok kvalitet til prisen.

2. Moods of Norway
Jeg digger Moods sitt tøy. Som ei av ekspeditrisene sa til meg når jeg var der her forleden. "Neimen lille du... du kan ikke ha Large, du må ha Medium du!" Jeg er hekta! Prisene er ok og kvaliteten meget god. Strikken deres nupper litt, men da får man kjøpe nuppefjerner. Kompetente hyggelige vanlige folk bak kassa

3. Lexington
Her er det også goood kvalitet. Plaggene kan vaskes og vaskes og holder en evighet. De har fine kaki cargo pants hver vår som passer til ALT. Skjortene deres passer meg som er litt fager og armene begynner alikevel der de skal ved skulderen og ikke nede ved albuen. Litt dyrt dah. En topp koster røffli 1200,- Dog er det 40% i nettbutikken nå og salget starter i butikkene om ei uke.

4. Noa Noa
Koselig tøy, som ganske fort kan bli for søtt og gammeldags. Hemligheten er vel å ha noen slitte jeans også kjøpe korte kjoler eller topper å ha som overdel fra Noa Noa. Jeg synes også de har mye lekre sko. De har noen basic topper som også er supergode, og som de har alltid. Har iallefall en størrelse over meg. (noe som er MOT normalt)

5. Kari Traa
Masse deiligt fritids og sports tøy! Prisene er i henhold til kvaliteten og mange av plaggene blir man rett og slett i godt humør av å se på!

I utlandet har jeg også funnet mye fint på Marc by Marc, COS og TopShop!

Som du ser er ikke listen særlig lang....
Har du noen flere forslag?

Lexington

3 kommentarer:

Maria sa...

Takk Lin - her var det steder jeg ikke har forsøkt. Design Forum passer i listen din, tror jeg. http://www.designforum.no/

Lin sa...

Ahhhh Design Forum må jo med! Jeg har ikke handlet klær der ennå, men skal nå definitivt testes ut!
Takk Maria!

Mariaflyflyfly sa...

Nyttig og fint innlegg, Lin!
TAKK :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...