søndag, februar 06, 2011

En drøm som kan realiseres

Jeg har fått med meg deler av Tore på Sporet sitt nye program på NRK der man kan se folk få hjelp til å realisere sine store og små drømmer. Litt innspirert av dette har jeg delt en av mine drømmer med min kjære Pål, og jommen synes ikke han at dette var en glitrende ide han gjerne ville være med på.
Så nå er det altså mulighet for at jeg kan få dette til, og med godt selskap i tillegg.

Drømmen: Å gå hele The North Downs Way


The North Downs Way er en tursti (tenk kyststi bare uten kyst) på 24 mil. Den går langs jorder, forbi koselige villages, 204 hotell og BnB, hele 8 slott, 288 pubber, 2 katedraler, 4 bryggerier/vingårder og mange tehus. Og selvsagt masse masse deilig natur! Fra Farnham (Litt sydvest for London) til Dover. Altså litt sånn på tvers av halve England. Man anbefales å bruke ca 12-14 dager på turen.

Da jeg liksom ikke helt vet om slik pilgrimming er noe for meg tenker jeg å ta en testtur en helg. 2 hele dager gåing og 3 overanttinger. Så nå må vi ut å lete etter tursekker.

Jacob vår sønn er nok ikke like begeistret og synes nok vi er spinnville som foreslår noe så kjedelig som å bare gå tur en hel helg. Han synes normalt en time er absolutt max, men vi har altså tenkt å tvinge ham med. Han er egentlig veldig positiv, og når han bare vel er der, og er i gang, vet jeg at han kommer til å like det.
Vi tenker å få dette til enten i april, juni eller oktober i år.
Og om alt klaffer og vi liker det, ja så kanskje deler av neste års sommer blir på stier i England. :)
Vi får nå se.... om Jacob ikke liker det, så får jeg heller utsette drømmen til ett senere år. Men helgen skal vi altså gjøre nå i 2011, og det er en fin start synes jeg!

Jeg har gått endel i området før, og her er noen deilige bilder jeg har tatt der nede!
Det fine med dette området er at det er så frodig og blomsterrikt. Over alt blomstrer ville blomster vi i Norge bare kan finne i skjeldne hager. 
Guildford Castle

Utsikt fra North Downs Way mot Albury

I denne engen tilbragte jeg 17. mai i fjor! Deilige bluebells!

Vakre Silent Pool

Godt skiltet hele veien... dette er på Newlands Corner


Folk har pilgrimmet disse stiene siden 1300-tallet.

4 kommentarer:

Mari Anne sa...

Å realisere drømmer er skummelt. Noen ganger er det bedre å la det være en drøm, men denne her synes jeg høres ut som en av den sorten som absolutt burde ut i livet. Har ikke poden besteforeldre/tanter/venner han har lyst til å besøke en helg? Eller type speiderleir eller no. Kanskje ikke i 14 dager...

Linda sa...

Så moro:) Og så flott som det er der hadde jeg nesten ikke klart å gå videre, hi, hi:)
Viktig å realisere sine drømmer, og med snacks i sekken er nok poden også fornøyd:)

Lin sa...

Også var ikke sønnen i huset negativ i det hele tatt, og enden på dagens vise var at vi bestilte tur i påsken. Flybiletter er bestilt!
Jacob digget ideen om å ikke vite hvor vi skulle gå eller sove før vi dro. Eventyr :)

flagstang glasfiber sa...

Colins and landscapes are a ultimatum place to get of the stress !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...