fredag, februar 11, 2011

På gjesterommet

Jeg har vært på nyttårssalg og handlet inn deilig tykt og mykt flanellsengetøy. Jeg kjøpte også et matchende tykt og tungt ullteppe. Teppet skal også i bruk til sommern sammen med mitt fine gamle sovelaken (vet ikke hva det heter, men litt ala sånn man får i Spania :) bare med broderier og monogram!

Innbydende seng er viktig synes jeg, særlig siden jeg fra naturens side har lakenskrekk!!Og litt kos på nattbordet!

Sov godt!!

6 kommentarer:

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Ah, godt å gå og legge seg der, kanskje kose seg litt med ei god bok før du slokker lyset og blunder. :)

Jeanette M sa...

Aww, så koselig. Det så nesten litt hytteaktig ut, og jeg bare elsker og ligge i nyvasket flanell! :D

Anonym sa...

Hei Lin,

Har fulgt med bloggen din en stund, det er litt morsomt siden jeg bor i nærheten (Siggerud) og har mange av de samme interessene som deg! Tenkte å spørre om noen tips! Er veldig glad i blomster i krukker sidene tomten min består av mye skog og berg. I fjor fikk min ikke så store "hageselvtillit" seg en knekk da mye av det jeg sådde ikke ble rare greiene...tror jeg druknet dem inne, de fleste i hvertfall :-) Har du noen tips til frø jeg kan så som gir fine krukkeplanter? Har både sol og halvskygge, og trenger noen frø som kan booste hageselvtilliten igjen :-)

A

Lin sa...

:) Takk!

Anonym:
Så stas med en Folloværing!
Du må IKKE få dårlig hageselvtillitt for den sesongen vi hadde nå sist. Alt hos meg preseterte under halveis av normalen! Men vi gir oss ikke...

I pottene mine i fjor klarte Cosmos og Oljeplante seg flott. Jeg er så glad i stauder, men de blomstrer jo skjelden første året. Så om du sår dem nå, så får du fine krukker neeeste sesong igjen... ikke i år.

Jeg er jo så glad i grønnsaker, både Mangold og salat klarer fint halvskygge, de kunne jo være fine innomellom andre sommerblomster. Tomater Sungold (den enkleste) i en potte som midtplante, med lavere sommerblomster rundt i full sol.

Jeg liker kontraster, så man kunne gå for noe med grove blader ala Hosta eller ett gress sammen med noe sartere små blomster ala Baby Blue Eyes eller Forglemmeiei lignende. Jeg synes det er lettere å først finne ut hva slags utrykk jeg ønsker, også gå å kjøpe frø etterpå.

Jeg må få skryte hemningsløst av disse Oljeplantene - Ricinus Communis. De kan gi deg fornyet selvtillitt. Husk bare at om du har unger som putter ting i munnen, så bør du klippe av blomstene før de går i frø. Planten er giftig.
Oljeplanten spirer lett, gror superfort og blir 2 meter høy og eksotisk på en dårlig sommer! :)

Og våg å tenk litt utradisjonelt, Syriner, erteblomster, roser, oliven, tomater og andre fungerer kjempeflott som midtplante i en stor rund potte.

Dette ble jo bare masse halve ideer slengt ut på vei inn i et møte, men jeg håper du finner på noe spennende!
Har du en blogg følger jeg deg gjerne for å se hva du ender opp med! :)

Anonym sa...

Hei igjen Lin,
Wow! Takk for mange tips :-) Nå skal jeg sette meg ned på nettet, og titte litt nærmere på hva du har skrevet om! Er ikke Folloværing, men innflyttet..selv om det er noen år siden. Trives godt her! Har ikke blogg selv nå, hadde for noen år siden, men da handlet den om hund...hehe, det ble noen blider av "hund og blomst" i den da. For heller melde her inne eller gi deg link til bilder av planter i blomst...bruker å plage Facebook-vennene mine med bilder fra hagen :-) Ha en fin søndadg!
A

Lin sa...

Anonym:
Jeg er er bare 3 år gammel Folloværing selv, altså ingen innfødt! Jeg henger faktisk på Siggerud hver tirsdag, da klatrer vi på skolen! Flott område du bor i!

Jeg har hund jeg og, men han er lei av å være motiv...
Jeg har akkurat vasket ham og han ligger utslitt i sengen sin og håper jeg snart skal legge meg :)
Ha en fin uke og lykke til med pottene dine!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...