tirsdag, april 19, 2011

Ferdig med oppgaver - hagedesignstudier

Ja så er jeg altså ferdig med eksamensoppgavene (de er gamle og er en del av mine Innlevering Del 1). Jeg er åpenbart VELDIG dårlig til å lese oppgaven. Først mente jeg helt bestemt at jeg skulle levere inn 2 eksamener også viser det seg at det faktisk er 4. puh. SÅ trodde jeg at jeg skulle levere inn 4 planteportfolios også viser det seg at det faktisk er 25. isj altså. Det rekker jeg IKKE før vi drar til England, og jeg som hadde tenkt å levere der når jeg først var der.
Litt kjipt nå som jeg var så i flyten. Men sånn er det altså. Man MÅ lese oppgavene!

Jeg er altså da ferdig med alle 4 eksamenene og de ligger her:Det virker ikke som de er søkbare fra nettet, men jeg kommer nok til å fjerne dem om en liten stund. Siden flere har spurt om å få se mine svar, så legger jeg dem iallefall ut noen uker. 

Det er mulig det er litt vanskelig å se, men mine svar er merket i lilla. Jeg er åpen for innspill (siden de ikke er sendt ennå), men føler meg også litt ferdig med dem. Skal vel renlese og sjekke for gramatiske blundere, men det blir sammen med alle planteportfolioene. 
De skal jeg iallefall ha klar til 1. juni. (mye som skjer meg i mai).

Litt pisst for at jeg ikke klarer å følge planen min, men men jeg er møkk sliten, og nekter å sitte oppe natt og dag, for så å levere noe jeg ikke ønsker å stå inne for. 
Basta!

Disse planteportfoliene er egentlig veldig spennende. Jeg skal i del 1 levere inn følgende: 
5 trær til liten/mellomstor hage
5 busker som egner seg til vegger/struktur
10 stauder
5 løk

Det er utrolig mye som skal inn på en slik portfolio, og jeg orker ikke (sliten) å skrive inn alt nå, men skal straks lage en mal, så da kan jeg legge den her. Håper jo å allerede torsdag få laget iallefall 1 eller 2. 
Det vanskeligste er å tegne planten i samplanting med fire eller flere navngitte gode samplantingspartnere. Det kan være røffe skisser altså, virker som det mest er tekstur de er på jakt etter. 
En portfolio skal være på minst 2 A4 sider laget på PC, men tegninger skal være håndtegnet. 
Så det.... slik lusker det fremover. 
Tenk så stas det hadde å få gjøre dette på heltid i stede for å begynne klokka 19 på kvelden full av inntrykk fra jobb, klesvask og middagsrester. 

Men heldig er jeg lell!
:)

2 kommentarer:

Mari Anne sa...

Så flink du er, snart ferdig. Jeg gleder meg til å lese besvarelsene dine.

Jeg skal levere tegninger av to fritt valgte løvtrær, men de skal vise vinterutgaven og det skal være detaljtegning av karakteristiske trekk. Jeg skyver det foran meg, men snart må jeg. Det er like før løvet kommer.

Lin sa...

Jah denne skissingen er tricky! Kjenner motstanden ulme jeg og! :)
Vi frå bite tenna sammen, og finne en passende premie til det er utført!
Kanskje en ekstra god vin eller et par stauder kan motivere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...