Litt bilder fra junihagen

Disse bildene er dog tatt endel tidligere i juni, jeg har bare ikke rukket å hente dem ut av kameraet før nå :)

Geranium samobor phaeum denne er også utrolig fin! Den har ett litt vimsete intrykk som alle Geraniumer, men hver blomst er sååå søt! Denne blir rundt 50 cm høy hos meg og frør seg villig. Frøplantene er lette å se fordi de har mørke tegninger på seg allerede som små. 
Denne valmuen skal snart flytte fra det kalde til det varme beddet!

Phlox dicaricata Clouds of Perfum, denne lukter desverre ikke, men er "vintergrønn".
Allium 

Forglemmegei

Hostadillen min er helt i oppstarten! :)

Anemone blanda i skogbrynet

Søte Veronica gentianoides (Kosakkveronika) 


Veronica Schmidtiana Normalt sett er den blå som på bildet under bildet under, men denne er av en eller annen grunn rosa, og jeg elsker det! Jeg har jo proklamert min Veronikadille hit og dit og folk har faktisk sendt meg Veronikaer. Kanskje denne er en av dem!

Jeg som liker store pollenbærere og tegninger i kronblader klarer nesten ikke å gå fra denne!

Veronica Schmidtiana i blå slik den pleier å være hos meg. Den er ca 15 cm høy, så du bør ha en bukse som liker å ligge i gresset om du har disse!


Her trenger jeg litt hjelp igjen! Er dette Geranium Samobor akkurat som den vinrøde jeg har? Jeg synes de virker så like i blomst og voksesett. 

Kommentarer

Kari sa…
Nydelige bilder! Koselig blogg også, jeg legger med til som følger, så finner jeg deg igjen :)
Snuffeldyret sa…
Den hvite phaeumen din er kanskje G. phaeum album. Litt vanskelig å se om den er helt hvit, hvis den er litt mot det lilla eller rosa er det nok en annen. Det er en million forskjellige phaeumer og de er mer utro enn en hvis politiker i USA.. Så det er ikke alltid like lett å si hvilken det er..
Vores have sa…
Smukke billeder.
Skøn blog du har, har tilføjet mig som følger.
Ha´en god mandag.
Knus Hanne Bente
Lin sa…
Tusen takk alle sammen!
Ja det kan være en Album, den er kritt hvit! :)
Takk for hjelp Snuffeldyret
Hei.
Fantastiske blomster du har i din hage. Drømmer om en frodig hage selv etterhvert.
Har et lite spørsmål til deg... Ser din blogg er så oversiktlig, og jeg lurer på hvordan du får flere innlegg under bare en navigeringsknapp. Slik som du har flere innegg under hage.
Stor klem fra Hill-Iren
Lin sa…
hills interiørblogg:
Heisann! Jah man kan møblere med dem og vettu! Men så er det en grunn til at du bare får se closeups og ikke hele beddet. Det henger ikke helt sammen ennå. Men bare vent! Om 5 år blir det knall!

Min navigeringsmeny er Etiketter i blogger.com. Jeg har plukket ut 8 av mine 200 etiketter og viser disse i liste ikke sky. :)