tirsdag, juli 19, 2011

Slottsfjellfestivalen 2011 Dag 2

Så var dag 2 og siste dag for meg på slottsfjellet over og unnagjordt! Vi savnet gjestene fra tidligere i uken, kidsa våre og Margrethe, men koste oss lell!

MELISSA HORN


Melissa var et nytt bekjentskap for oss, og det synes jeg er rart da hun jo er så veldig dyktig. Kanskje jeg må høre mindre på BBC radio og mer på norsk. Hun er så veldig søt og jordnær jente, litt som Marit men uten sukker liksom. Veldig flotte tekster og masse kjemi med publikum!


HANNE KOLSTØ


Hanne var også et nytt bekjentskap og hun var morsom. Virket som ei valig jente alene på scenen sammen med en masse instrumenter og husholdningsartikler. Og der satt vi og lurte på om resten av bandet hennes hadde gått seg bort. Men det var altså bare henne. Hun spilte raskt litt på diverse instrumenter og samplet det. Slik gjentok hun med forskjellige instrumenter og just like that så hadde hun bygd opp en hel låt hun kunne synge til! Utrolig morro! Jeg gir henne 9 av 10 fordi hun var så orginal og dyktig


MADCON


Gosh så proffe disse gutta har blitt! De shower og koser seg skikkelig på scenen. Mer enn en av besetningen kan fint bytte yrke til skuespiller any day! Veldig morro, men litt for polert synes jeg! Jeg gir dem derfor 8 av 10


THE GO TEAM


Dette fargeeike bandet er godt likt av gutta mine og jeg var derfor litt skeptisk (annen smak), men detta var morro! Vokalisten, ei søt lita negresse utførte minst en aerobicstime på scenen. Veldig mye hopping, høye knær og halve spensthopp, og ikke andpusten det grann! Madonna hadde gitt opp midtveis for å si det sånn! Musikken var kul og vokalen grei. Låtene var bånn gass! Mye morro!
Jeg gir dem 8 av 10


BIFFY CLYRO

Jeg er fan... Eller kanakke var... Jeg har hørt og virkelig kost meg med dette bandet en god stund. Og så fallt de helt igjennom :(
Gutta på scenen sto i åletrange jeans og bar overkropp og spilte tungt på sine gitarer med ryggen til publikum. Blottet for flørting med andre enn seg selv ble dette helt feil for meg. På de fire mest kjente låtene sang folk med, men dette var nok ikke helt det vi hadde håpet på.


KATY B


Dette var stas! Jeg hadde ikke hørt om damen trodde jeg, men så kunne jeg alle låtene! Morro dame, søt til å ha så tøffe låter! Scenevant og flott vokal!
Jeg gir henne 8 av 10


GRINDEMAN


Dette var ikke noe for meg. Bråkete og rart. Bandmedlemmer som ligger på gulvet og en sprø vokalist (Nick Cave) som hang rundt ute i publikum og fikk dem til å synge i mikrofon. Sprø tekster. Akkurat denne gangen synes jeg Slottsfjell hadde bommet. Ikke fordi jeg ikke likte det, men fordi alle gikk midtveis. Jeg kunne ta trippel piruett uten å slå ned noen.
Jeg gir ham 4 av 10

2 kommentarer:

Shaun Curtis sa...

Artig å registrere hvordan forskjellig musikksmak påvirker syn på opplevelser:-) Grindeman, sammen med Monster Magnet var dagens desiderte høydepunkt mens überglætte Madcon og dets like forbigåes i total stillhet. Mangel på egenart og kreativitet, hvor det åpenbare velges fremfor det overraskende og er helt blottet for spennende musikalske kvaliteter. Men det er det som er bra med festival, noe for alle. Kom forresten inn på siden din via et søk på oppskrift på appelsinsaus som skal prøves i dag. Takk for tips.

Lin sa...

Shaun Curtis:
Jah smaken er som baken! ;)
La oss håpe vi er likere i saus enn i musikk og at den faller i smak!
Kos deg i Festivalåret 2012!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...