søndag, august 14, 2011

Detox ferddi - Evaluering

Gosh, ja så er det over for denne gang. Nok en gang 7 dager etter programmet Clean. 
Her følger litt erfaringer, og de er nok ikke så veeeeldig intresante for de fleste, men fint for meg til neste gang i januar. Da håper jeg å kjøre 21 dager!


Dag 1 Brillefint!
Pøh, kan da ikke skjønne at jeg husket at dette skulle være så vanskelig, alt føles helt perfekt!
Handlet inn masse mat i helgen og alt var klappet og klart i dag morges! Smoothie og juicer er bare såååå nammm. :)


Dag 2 Fortsatt fint
Veldig bra dag, kanskje litt småfysen, men ikke skikkelig sulten. Fant endelig rismelk. Det er godt!


Dag 3 Første dag med vondt i hodet
Gosh, ja stemmer det, hodepine!!! I den ene siden av hodet, kommer som lyn og varer noen minutter. Også borte, også raskt igang igjen. Lurer på hvorfor jeg får disse hodepinene???


Dag 4 Gosh så vondt i hodet
Det var da veldig så vondt det skulle være da? Søkt om medlemskap i cleanklubben, kanskje jeg får bistand der. Vil ikke ta paracet! Føler meg ellers knallpigg, godt humør og masse overskudd!


Dag 5 Fortsatt hodevondt + magnesium
Fikk idag innvilget tilgang til Clean sitt comunity som heter my.cleanprogram.com 
Fikk velkomst hilsen av noen ansatte i clean. Laget en bloggpost om au i hodet, og vips etter 20 minutter svar fra samme damen i clean. Jeg må ha magnesium og passe på å få i meg mer mat. Vanlig Magnesium holder ikke: 
Magnesium Citrate. Aspporotate or Glyconate capsules are just fine,,, You can safely take up to 1200mg daily; to Bowel Tolerance. Start w/400mg ad add accordingly throughout the day.
Gull, da er det bare å finne slik magnesium. hmmm det var ikkk lett. Utrolig hvor mye man tilsetter i en vanlig magnesiumpille. Jeg har to sorter fra før i skuffen, men ingen av dem når opp. Må innom Naturefood og se om de har. 
De har en i Cleanbutikken (selvsagt er det en butikk også) 
Spise større måltider da, og større juice og smoothie. 


Dag 6 Hodepine har flyttet ned til ryggen
Gosh så vondt i ryggen, men hodet er flott! Fungerer som det skal gjør det også!
Men ryggen... Ingen søvn i natt, kanskje et par timer. Sjekket denne bloggen og ser fra de foregående gangene at jeg også har hatt vondt i ryggen da og. Etter endel søk på forumet i Cleanklubben fant jeg raskt ut at dette er helt normalt og skal komme rundt dag 12. Jeg er litt tidlig ute jeg ;) Virker som om mange sliter like mye som meg! gosh. Ta Magnesium og la det stå til står det på forumet.... 
Ja ja, prøvde litt Yoga og meditasjon og ble suuuupertrøtt, men kroppen ville ikke være med i seng. Sto opp igjen og tok en vanlig magnesium, prøvde seng igjen etter en stund, men fortsatt ikke mulig å ligge stille. Så da tok jeg en pille til og en kanne rød te som jo inneholder masse magnesium. Puh... endelig soving! 


Dag 7 Trøtt og vond rygg
Det eneste som funker er egentlig å rase rundt å gjøre ting. Sitte og ligge går ikke. Vi får bare bite tenna sammen. I natt da skal jeg ta Paracet! Banna bein! 
Spist endel mindre enn det jeg skal i dag så hodepinen kom på kvelden, men det er liksom ingenting i forhold til ryggen. 


Jeg vet jo at denne energien kommer til å være lenge, og hodet og ryggen er på plass igjen i morgen eller tirsdag. Og DET gleder jeg meg til. 


Så til neste gang, husk å handle inn rikelig med riktig Magnesium, og lage litt større måltider. Smoothie og juice er også lov i snackstidene. Dette er jo ingen slankekur på noe vis. Jeg har vel gått ned rundt 5 kilo, men det meste er vann, og om ei uke er det meste på igjen. 


Denne suppen er en Gulerot og ingefærsuppe. Jeg lager stoor batch også varmer opp litt og litt til hver kvelds. 

Men kan lett bli lei av salat, spesielt i en kantine med samme hver dag. Da er dette løsningen. Kjøpe solsikkekjærner og gresskarfrø. litt hav salt kvernet over og pittelitteranne vann for å få saltet til å feste. Så putter du i boks og har med på jobb. Superenkelt og kjempedigg. Spørs om ikke alt er spist opp lenge før lunsj :)

Ukas beste måltid! Kyllinglår med salat med epler og rista frø. nam nam Hadde også til en pasta av brun ris, ingefær og sånn orange haloween ball? Åhh husker ikke hva den heter. Pumkin? Men på norsk... nei gir opp, du skjønner sikkert!

The Jucie!!! Denne er også fra Gwenyth Palthrow sine oppskrifter og er litt besk og rar første gangen, også er den supergod etterhvert. 1 stor rødbete, 2 store gulerøtter, 1/2 sitron uten skall, 1 stort eple og 1 liten tommel ingefær. Hiv alt i juicemaskin! Knallnamm!
Laget forøvrig en utrolig god smoothie i dag. Rips, Solbær, Blåbær, Bringebær, Mango og saften av ett eple. Nam nam nam!! 


En vanlig bra dag blir slik på Clean
07:00 Vann med saften av en halv sitron
08:30 Stoor Smoothie
10:00 Snackse litt mandler
12:00 Lunsj, salat med kylling
14:00 Juice 
18:00 Suppe
20:00 Juice


Puh, blir ikke sulten av denne Detoxen!

5 kommentarer:

Ninni sa...

Spennende! Hvordan kom du over denne kuren? Jeg har tittet litt på de andre innleggene og på linkene, men får ikke heeelt tak i dette. Det som gjorde at jeg ble interessert er fokuset på å unngå mat som fremmer betennelser. Jeg kunne godt tenkt meg å prøve en runde detox. Finnes det en oversikt over fremgangsmåten dag for dag (gjerne på norsk) med innkjøpsliste noe sted?

Mari Anne sa...

Kan ikke si den hodepinen frister veldig. Føler med deg og håper du er i farta igjen snart.

Lin sa...

Ninni: Jeg leser en blogg som heter GOOP, der var programmet testet. Jeg ble intressert pga energien, det er den jeg vil ha. Tror ikke jeg har sett noe om den i Norge. Dog er dette basert på den såkaldte Elimineringsdietten som man får før matallergitester osv.
Det er boken som er hovedkilden min.
Søkte i bokkilden og fikk bare boken på Engelsk http://www.bokkilden.no/SamboWeb/utvalg.do?term=forfatter:%22Alejandro+Junger%22&rom=MP
Jeg har den på Engelsk og kindleformat og det funker fint for meg. (Amazon)

Mari Anne:
Det føles så godt å være Clean at jeg faktisk synes det er verdt å ha både hodet og ryggen på besøk et par dager hver. Uten at jeg klarer å få folk til å forstå hvorfor.
Jeg er rar, I know! :)

Ninni sa...

Takk for opplsysningene, skal sjekke det ut :)

Lin sa...

Ninni: Jeg skjønner behovet antiflammatoriske matvarer ;) Det har jeg ikke satt meg noe inn i, men er nesten helt sikker på at Clean klubben ville bistå med det. De er jo leger noen av dem.... Verdt et forsøk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...