onsdag, august 10, 2011

Drivhuset ferdig møblert for denne gang!

Ja så har arbeidsbordet flyttet inn i sitt nye hjem!
Jeg har kjøpt en kost og Tenker å koste vekk jord og slik fra overflaten slik at det ikke blir fort slitt. Hyllene har flyttet rundt til bakveggen, så nå er det bare å sette igang med stiklinger og annen morro!

Nå er det jo plutselig 13 grader der inne om natten... og jeg som har Tomater og paprika der inne. Er det vanlig å varme opp drivhuset nå om sommern/høsten lik man gjør om våren?
Sååå mye å lære altså!

5 kommentarer:

Anne C sa...

Å, jeg ønsker meg et drivhus! Hva har du gjort av grunnarbeid på bakken der det står? Har du lagt inn strøm? Skal det brukes om vinteren?

Mari Anne sa...

Gratulere. Så fint du har fått laget det. Jeg bruker ikke å ha varme til tomatene på denne siden av sommeren. De blir modne likevel, og det blir nok av dem.

krepsemor sa...

Gratulerer med ferdig og flott drivhus! Her kommer du til å få mye kos =)

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Gratulerer med drivhus, heldige du!

Lin sa...

AnneC: Jeg har vatret og gravd, fylt på og vatret igjen. Jeg har spavendt beddene på hver side og tilført husdyrgjødsel for å få igang mikroorganismene. Er egentlig dårlig jord i området. Planen er å ramme inn en sti av heller i midten med karmer, slik at jeg kan fylle på mer jord neste år.
Jeg har lagt et rør klart under rammen slik at jeg kan ta inn vann og strøm senere. Jeg kommer nok til å legge opp ledning med strøm nå før vintern, men vann vet jeg ikke helt. Drivhuset er såpass lite at det er så enkelt med hageslangen som ofte er ute i kjøkkenhagen alikevel.

Nok en gang Mari Anne: Takk for tips og hjelp!!

Takk for grattulasjoner, jeg føler meg veldig heldig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...