torsdag, september 08, 2011

Endelig parabenfri Korres på Vita i Norge til grei pris


Jeg er opptatt av å unngå parabener så godt det lar seg gjøre. Både på meg og Jacob. Foreløpig på et litt lat nivå, men driver gradvis å bytter ut innholdet i badeskapet med nye produkter og merker som kan tilby parabenfritt.
Parabener har hormonhermere som er påvist å ha negativ innvirkning på læringsevne, fruktbarhet og kjønnsutvikling. De skal også være satt i forbindelse med visse former for kreft.


Jeg har et par år lagt min elsk på gode Korres som er en hudpleieserie fra Hellas. Foreløpig har jeg handlet dette merket på lookfantastic.com, Spanske apotek eller strawberrynet.com. Lettelsen var derfor stor da de endelig har tatt merket inn på Vita.

Jeg må si Vita seiler opp i min bok stadig høyere. Først tok de inn min favoritt-tørr-shampo Batiste, har gode og rimelige parfymer, flere "rene" serier og nå altså Korres.

Produktene lukter endel og merk at bodylotion ikke lett lar seg kombinere med parfyme uten å sammenligne innhold.
Min favoritt by far er Jasmin. Produktene lukter himmelsk og selv med bare dusjsåpe og bodylotion får jeg stadige kommentarer :)
Jeg har flere parfymer med toner av Jasmin og dette går fint å kombinere uten krasj :)

Heia Vita!!
.


5 kommentarer:

Fru.Underberget sa...

Takk for tipset! Jeg har prøvd Green Peoples nattkrem og sjampo og balsam. Balsamen er supergod! Har du noen erfaring med disse merkene i forhold til hverandre? Skal kjøpe ny dagkrem og vil gjerne ha en sunn krem:-)

Tigertina sa...

Tusen takk for godt råd! Jeg og forsøker så godt jeg kan å 1: holde meg unna parabener og mineralske oljer og 2: produkter som er testa på dyr. Vet du om disse er dyretestingsfrie? For da er det løpt og kjøp til Vita ;)

Selv bruker jeg mye vegetabilske oljer, siden jeg er aromaterapeut, men om vinteren er det godt med litt fetere produkter og kremer :)
Så takk igjen :)

Lin sa...

Fru.Underberget:
Nei jeg har ikke testet Green Peoples, men ble veldig nyskjerrig nå :) Jeg kan derfor ikke uttale meg om hvordan de er opp mot hverandre. Kanskje jeg prøver balsamen neste gang! :)

Tigertina: Nope, ikke noe testing på dyr. Se siste setning på denne siden:
http://www.korresscandinavia.com/ht_page.aspx?ht=ht_page_vara_produkter

Takk for koselige kommentarer! Fint å høre at flere enn meg tenker på dette!

Maiblomst sa...

Dette har oppteke meg sidan eg fekk born. for snart 8 år sidan. Produkt til born har komme seg veldig, og nå kjem produkt til vaksne etter. Takk for godt tips!
Eg brukar ein dagkrem og rens frå LÒccitane som er utan parfyme og konserveringsmidler.

Lin sa...

Maiblomst:
Håpet er at om 10 år (eller aller helst før) har ALLE de vanlige merkene gått helt rent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...