onsdag, oktober 12, 2011

ENDELIG Englandstur, My England-fix!

Japp, om du har vært her en stund så vet du at jeg er stormforelsket i England på 8ende året. Så da jeg takket ja til min nåværende jobb var det med lovnader om mye Englandsturer. YESS tenkte jeg og siden det har jeg ikke fått dra over en eneste gang. Ikke før nå! I slutten av måneden skal jeg over å holde noen workshops på brukerkonferanse igjen. Denne gangen i London!
Lucky me!

Min snille svoger takket ja til å være tenåringsvakt og jeg reiser over morningen før og får meg en lang hike. Jeg regner med at det er vått i skogen og at støvler, ulltøy og vindtett er smart å ha på.
Planen er å reise tidlig søndag morgen i turtøy, hive kofferten inn på BnBn og storme ut i skogen og rusle innom noen tea rooms samt et par pubber mens jeg NYYYYTER stille og vakre Surrey.

Jeg sitter kontinuerlig å sjekker mail for å se om Chris og Jill svarer meg om jeg kan komme og bo på deres nydelige Bed & Breakfast i Shere i Surrey.

Kanskje henger løvet fortsatt fast og kanskje finner jeg et hagesenter å rusle innom og handle litt løk.

Om ikke får jeg finne en annen village kanskje nærmere Arsenal stadion der konferansen avholdes. Altså en village i togavstand fra London Nord Øst. Vet du om noen? Jeg finner helt sikker noe sjarmerende og med fin skog attached!

Ut på tur og til venstre her!

Gjennom porten og over bakken

Med Robin som soundtrack!

langs stien der

Hele veien tilbake til fiiiine Shere!
Sove i gode sengen og våknet opp med solen!

Spise Jill sin aller beste frokost!

Også sette nesen inn mot travle høylytte London for å få sårt tiltrengt kunnskap om brukernes behov!! Gosh så stas! Og blogginnlegg og bilder kommer selvsagt! Til det kjedsommelige antagelig! ;)


5 kommentarer:

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Så fint sted! Ikke dumt å kombinere jobbreise med en liten ekstra avstikker om man har mulighet! Kos deg masse :-) Jeg pakker akkurat nå kofferten for Barcelona med to dager turist før jobbkonferansen starter. Gleder meg! Godt å ha noen avstikkere i hverdagen, selv om man nesten trenger ferie når man kommer hjem fra slike utferder!

Lin sa...

:) Jaaaa fint sted! OG jeg fikk rom på Rookery Nook!!!!
Jeg er helt hoppetosse!!!!
Goood tur til Barca Grethe!

Tigertina sa...

Ååååå, kos deg masse! (Og litt for meg og!)
Nyt England, for ett fantastisk land!

Anonym sa...

Goood tur! Endelig ble det jobbtur :-) Gleder meg til blogginnlgg, klem!
Kri

Lin sa...

:) Klem tilbake Krikri!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...