søndag, oktober 30, 2011

Gosh for en fin dag jeg har hatt!!

I dag bar turen til Surrey i England!
Dagen begynte tiiiidlig og jeg kræsjlandet litt når jeg fant ut at toget til Guildford ikke gikk i dag. Jeg kunne ta en buss til en annen by og vente en time der på tog, men slikt hadde jeg ikke tid til. Så da fikk jeg fatt i en dyr drosje og raste opp A3 til vi fant Shere!

Jeg dyttet sekken opp trappen og inn på "Lins room" (som Jill kaller det), fikk en kopp te og litt kjøkkenskravling med Jill gør jeg fikk kartet over dagens rute og strente avgårde!
Her skal det nytes!!!

Litt farlig og gang på gang reise hit med skyhøye forventninger, en eller annen gang må jeg vel bli skuffet? Ikke denne gangen iallefall!

Fargene i løv og gress er nydelige, fuglene og sauene var benket langs ruta og harer fløy lekent hit og dit mens jeg tusler langs stier og over jorder.

Jeg har tatt ett lass bilder, men mange av dem er veldig dosne pga vann/dugg.
Det regnet hele turen, men det la overhodet ingen demper på stemningen! Jeg har vel kommet til at som Anglofil blir man ustyrt med et rosa slør over alt som er Britisk, eller ligner noe som kan være britisk (feks regn) og jeg elsker rosa!! :)

Jeg gikk Shere - Peaslake via omveier både til og fra.
Jeg vurderer å ha 40 årslaget mitt i Peaslake, så jeg har gjort litt research. Bare 2,5 år igjen, så det begynner å haste! :)
Chris sa i dag at han stiller som mountainbike-guide, Howard leier ut sykler og Hurtwood Inn kan huse alle! Så om folk vil være med så er altså planene klare!

Nå er notatene til konferansen i morgen på plass! Jeg har øvd og øvd og gruer meg veldig, men det blir nok bra til sist. Jeg har ikke gjort dette på engelsk før, så det er litt ekstra skummelt!

Kryss fingra!!

Av bildene under så er de tatt på ruta og flere kommer. Ser du de store formklippede trærne? Det er Kristhorn! 4-6 meter høye formklippede Kristhorn. Gosh!!!!!!

3 kommentarer:

Tigertina sa...

Wow, det ser ut til at du koser deg ja :D Herlighet så vakkert! Flere bilder - ja takk!
Lykke til på konferansen, dette klarer du så fint atte! Hilsen en nesten-anglofil ;)

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Så fint område! Bra at man vet hvor man vil og hva man vil se - og er man litt forberedt på det man skal gjøre, så går det aller meste bedre enn forventet! Lykke til :-)

Lin sa...

Ja fy søren for en fin dag dette ble.
Og kanskje fordi jeg hadde planlagt alt så til punkt og prikke at jeg ble helt sprø da ikke alt falt på plass. Gikk jo fint, men samme skjedde i dag mandag. Fikk gjort 20% av det jeg hadde planlagt.

Er nok langt bedre å ta ting på sparket. Heldige er de sm kan det! Jeg, ja jeg er listejenta!

Bilder kommer i morgen tirsdag! Nå sova!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...