onsdag, januar 18, 2012

En fargerik hage nesten uten blomster

På jobb sitter jeg med radioprogrammet Gardeners question time på ørene. I dag hørte jeg et program fra rett utenfor Manchester. På programmet dro Anne Swithinbank på besøk til en "buskhage". Utrolig spesiell hage. De har blomster, men det er ikke de som gir hagen farger. Mye vintergrønt, Azalia, lønn og Rhododendron og andre busker.

Se hagens webside for innspirasjon her >

Bildet er lånt av BBC Radio 4 GQT nettside

9 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Oi, oi! Du verden så lekkert!

stallnilsen sa...

Så flott bilde :)

Lisbeth ;O

Maria sa...

Mer spesielt enn lekkert, synes jeg. Veldig engelsk! Men apennende - -kanskje det er en ide til en gangvei et sted?

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Takk for tipset! Sommerbildene på websiden deres var en smule i overkant kanskje, men fint og farverikt store deler av året.

Linda sa...

SÅ mye man kan skape i planteverdenen:) spennende:)

Lin sa...

Ja når jeg ser slike bilder fra hager og parker så stjeler jeg små biter. Aldri hele design. Målet mitt med denne posten var å vise at busker ikke er busker! Man kan få såå mye farge og karakter ut av busker!

Jeg må nok ha noen acere og andre trær med vakre bladfarger i min varme del av hagen! Og også mer vintergrønt!!! Når jeg går i hagen nå er det liksom helt tomt!

Også som Maria så elsker jeg stiene. Særlig den lille avstikkeren på den høyre siden. Den som går ut av hovedgangveien også møter den samme litt lenger bort!

gerdh sa...

Kjempespennende, Lin! Gir absolutt noen idèer for oss i det kalde nord. Vi må gjøre det på våre klimatiske premisser, så klart, men dette gir inspirasjon til samplanting og småprosjekter til sommeren.

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Mange fine tips du kommer over! Takk for at du deler. Dette var lekkert, og sikkert ikke gjort av "amatører".

AnetteM sa...

Jeg har aldri sett noe likt dette - så kult at noen er så kreative. Og så er det jo slik at de fleste av oss ikke ville laget noe akkurat likt, men for en inspirasjonskilde med nye ideer. Helt utenfor mainstreamen. Takk for inspirasjon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...