Det spirer på planterommet

Det er såååå stas! Det spirer så fint!
Det spirer egentlig i vinduet i garderoben, også så snart det er spirt flyttes potten ut av solen, og så snart de fleste frø er spirt DA bærer det av sted under lyset på planterommet. Jeg har denne uken lagt på to timer til med lys. Dagene blir lengre nå ser du! :)

Bønner, alle tomater, agurk, Kamille, litt stauder og blodbeger kommet opp etter ei knapp uke i kuvøse (brødpose).
Så stas altså!!!!

Kommentarer

Snuffeldyret sa…
Se her ja. Mine bønner er ikke kommet opp enda, mistenker at jeg må gi de litt mere varme..

idag skal jeg snik så paprika tenkte jeg, har kjøpt røde av type Jamie!
Lin sa…
Snuffeldyret:
Mine har stått i 20 grader i et vindu om dagen og under lys om natten i samme rom med samme temp i brødposer. I perioder med sol har de nok nærmest vært kokt :) Men de spirte for ai uke siden så det var nok før sola kom til Langhus :)

Jeg hadde de paprikaene i fjor, ble liksom ikke fart ute, måtte sette dem i drivhuset da putret den av gårde som besatt :)

Lykke til med bønner og paprika!
Stein sa…
Spennende å se hvordan ting våkner i såpottene dine! Jeg har faktisk ikke sådd en eneste frøpakke innendørs i år. Enten har det gått i staudefrø som er satt ut til stratifisering, eller så planlegger jeg å direkteså, men må inrømme jeg kjenner det klør litt i de- ikke fullt så grønne når jeg ser bildene dine :-) Det er jo en herlig måte å fremskynde våren på! :-D
Lykke til med alle frøplantene Lin!
Så mye fint som spirer og gror hos deg! Nå mååå jeg få sådd mer frø. Er litt mye annet som stadig kommer i veien for frøsådden, men noen potter har jeg også som spirer. Snart er det prikletid....
Vivishagerom sa…
Se der ja, mange flotte spirer. Det er så spennende hvert år! Lykke til videre med alle disse fine spirene!

Ønsker deg en fin kveld.
Lin sa…
Takk for mange koselige kommentarer!