Kew Gardens en dag i mars

En dag i mars var min fine mamma og jeg en tur i Royal Botanical Gardens Kew i London.
Og jeg kan love deg at megabytene på minnekortet fikk ben å gå på. I mars blomstrer nemlig både Magnolia, Asalia, Rododendron, Camelia og ett lass løk. Og når hjernen har gått på søle og snø et halvt år er det utrolig hvor mange lykkehormoner kroppen klarer å bemanne på kort tid i denne hagen.

Jeg anbefaler å se denne i "Fullscreen" med litt lyd på :)


Hagen kan dateres tilbake til 1600tallet og ble i 2003 velfortjent tildelt tittelen som World Heritage Site av UNESCO. Hagen er på hele 1200 mål. Og visste du at man faktisk kan gifte seg der? Gosh, kanskje fint at jeg ikke visste dette i 2002, for da hadde alle gjestene mått ut å reise :)

Hagen er vakker som få, men jeg må fortsatt si at jeg foretrekker RHS Wisley fremfor Kew. Både fordi den er mer som mange små hager (letter å stjele ideer) fordi den har svære brukshager (kjøkkenhager, små drivhus med matproduksjon og bær og frukthager (og fjell)) og fordi butikken er helt magisk! :) En lignende albumfilm av Wisley kommer snart!

Kommentarer

Snuffeldyret sa…
Ååååå, vakkert! Jeg lengter så fryktelig etter litt vår og dette var jammen meg litt av en teaser!
Linnemi sa…
Kew i mars er en vitaminbombe av de skjeldne! :)
Maria sa…
Jeg har aldri vært i Kew så tidlig, men etter dette skal jeg vurdere det. Eller se videoen én gang til....
Herlig gjensyn! Allerede to år siden jeg var der, i min aller første "store" hage. Trodde man hadde god tid med 5 timer, men tiden fløy!!!

Takk for titten!
Lin sa…
Takk for koselige kommentarer og jeg deler virkelig savnet av vår! Bare
En måned igjen nå!!