søndag, februar 26, 2012

Vond og deilig hagedag

På fredag falt jeg i en vindeltrapp på jobben. Den er laget av sten... AU....
Jeg er skikkelig dårlig på trapper, dette er tredje gangen på 15 år at jeg faller stygt i trapp. Som min mann sier; du må tenke at NÅ GÅR JEG NED TRAPPEN. Men neida. Jeg tenker på hva jeg skal spise til lunsj i dag, hvilke lekser Jacob har i morgen og middag på søndag... Litt distrahert!
Etter halvannen dag med rehabilitering hos fine mamman og pappan bar det hjem til hverdag / hagedag :)

Vel i dag fikk jeg i det minste startet opp drivhuset. Selv med dårlig rygg klarte jeg å pusle litt. Jeg fjernet gamle døde planter (jada skulle ha gjort det i fjor), hentet jordbakken og litt priklepinner og ting. Vasket stolen og fant frem tepper og pledd. Også hentet jeg inn endel stauder som har stått ute i vinter. Satte dem på hyllene og passet på at de hadde vann. Jeg har ikke slått på noe varme der ute ennå. Det skal på en frostvakt ting i slutten av mars, så fremover får dagstempen ordne det den klarer.

Også satte jeg meg i stolen og kooooste meg i solen. Helt vindstille inni drivhuset, solen stekte godt og jeg kunne høre fuglene kvitre. *Lykke*
Jeg tror også jeg hørte en fregne poppe :)Kjærsten monterte taklukeåpner! Han er skikkelig snill og hjelper meg masse om dagen. Det ble bra til sist selv om den ikke helt var laget for mitt drivhus.


I varmebeddet putrer Snøklokkene avgårde og roseknoppene bulmer nedover stengelen. Såååå deilig syn!

På planterommet var det mer enn stort behov for prikling. Tomater, bønner, blodbeger og paprika fikk alle nye potter og ny god jord.

Dette er resultatet av 14 dager siden spiring. Crazy fart!


5 kommentarer:

Vivi sa...

Huff, det hørtes ikke godt ut å falle ned den trappa!
Bra jobba i drivhuset i dag, selv om kropper verker!
Håper det snart blir bedre! Klem

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Jeg var og datt jeg også, på glattisen, og slo meg ganske mye på et sted som heldigvis tåler en støyt. Jeg er i hverfall ikke beinskjør! Godt at det ikke gikk verre med deg, god bedring, og ha ei fin uke! :)

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

God bedring, og uuups det er så fort gjort! Trapper og glassdører er også en dårlig kombinasjon hos meg...

Herlig søndag, og det gjaldt å finne seg litt vindstille. Jeg har kjøkkenbordet fullt av nye og gamle frøposer... og prøver å konsentrere meg om jobboppgaver før uka setter inn etter litt vinterferie. Men sporer av litt inn og ut av hagesider... distre og lett og avlede.

Kos deg med Oscar :-)
(og skal du være med på hagemessestand?)

Snuffeldyret sa...

Er det ikke lykke med drivhus? Jeg eeelskeeer drivhuset mitt og særlig nå når det spirer i hytt og pine der inne!

krepsemor sa...

Åja, det er fort gjort å ta overbalanse, og så gjør det så himla vondt....Men heldigvis går det fort over! Nå får du kose deg i drivhuset!
Ønsker deg en fin uke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...