torsdag, mars 08, 2012

Fantastisk hyggelig overraskelse - Habitat i Oslo

I går ramlet jeg sliten inn på House of Oslo i et ærend. Også plutselig så jeg en velkjent logo i øyekroken...
WHAT? Her i Oslo? Habitat????? Shit altså.
Jeg ble stående i undring en stund og kom raskt frem til at det antakelig var som alle andre godbiter fra utlandet... mye dyrere og bare en skygge av sine søsken i det store utland.

Jeg tuslet nervøst inn, gjenkjente mange av slagerne og tittet forsiktig på en prislapp. Gosh... ja det var jo ikke så ille. Spaserte litt lenger inn og fant en ny prislapp. hmmmmm dette kan vi like. Pulsen steg og pusten gikk radig. Min mann observerte det hele og sukket dypt. Han satte nesen mot en kaffebar i enden av butikken.
Hvor genialt er ikke det. En manneparkering!!!!

Så etter å ha løpt denne store deilige butikken fra ende til annen kan jeg konstatere at dette er vel så godt som de store butikkene i Barca, London og over alt ellers jeg har vært! Suuuperstas!

R.O.O.M i Oslo har ført noe smått av Habitat, men aldri mer enn pittelitt. Derfor var dette såååå stas.

Habitat fører møbler, lamper, kjøkkenustyr, servicer og ikke minst belysning!
Alt har et tidløst, minimalistisk men også litt feminint preg. Det er smarte løsninger og morsomme detaljer. Også er det sååå god pris. Pitte litt opp fra IKEA, men ikke mye. De fleste av varene beholdes år etter år etter år, så man kan spare, ønske seg til jul og erstatte knuste glass i år fremover!

Som du sikkert har lest by now går virkelig god for denne godbiten av en butikk plassert i Vika i Oslo på fine House of Oslo!
Løp å se! :)

Et par slike og ett litte bord kunne jeg ha i solkroken i hagen!

Denne sofaen var skikkelig dyp slik at man nok burde ha bordet å slenge bena på! 

Denne utrolig vakre lampen har jeg i stuen min. Gave fra mamma og pappa. Den er designet av Helena Christensen og har en grønn stilk/ledning som er stiv og bøyelig slik at den faktisk kan opptre som en blomst som står opp fra et bord.  Man kan legge den, feste den på veggen, la den stå på egenhånd eller snurre den rundt noe. 

Her er den som girilander

Dette lille blomstrede kaoset er egentlig noen metalliske ark man kjøper, også rufser man dem opp og danderer den rundt en hvilken som helst lyspære eller lampe. Siden man selv rufser den opp blir den jo også forskjellig for hver lampe! Sååå søt!Koselig service. Det meste av servicer selges i pakker på 4 eller 6, men noe kan også kjøpes løst!

Dårlig bilde og fokus, men synes disse ildfasteformene var utrolig feminine og vakre! 

Dette var nok grunnen til at min mann ble litt oppgitt når jeg fant butikken. Jegelsker dette røde servicet, mens min mann mener at det tilhører julen og kun det :)   

Denne lampen koster 165 kroner og har utrolig vakker form! :)

3 kommentarer:

Mariann sa...

Spennende butikk! Skulle ønske den kom til Bergen også.

Lin sa...

Ja det er den virkelig Mariann!
Takk for kommentaren og lykke til med å få Habitat til vakre Bergen!

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Takk for tipset!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...