tirsdag, april 10, 2012

Bursdagshunden Bilbo

Ute på dagens morgentur!
I går fylte vår kjære fine Bilbogutt 14 år. Det skjedde så masse i går så jeg rakk aldri å skryte om det da!
Vi fikk Bilbo som omplasseringshund når han var 6 år gammel og han og Jacob har vokst virkelig fint sammen. Bilbo synes nok Jacob er litt masete og treg til å lufte og gi mat, men ellers er de perlevenner og setter pris på hverandres selskap.
Hver dag Jacob kommer hjem fra skolen er Bilbo der og hjelper til med lekser, forvask i oppvaskmaskinen og litt kos på hjørnet. Han er også en utmerket vakthund som passer på når det trengs og også ofte når det ikke trengs.
En skikkelig nyttig hund altså!

Men vi merker desverre godt at han nå er 14 år og ikke 6. Han hører ikke så godt. Han ser ikke kjempe godt. Han har ei halv lever en en halv nyre i fart. Han sliter med bakparten og noen ganger er det vondt å komme opp fra det glatte gulvet. I det siste er det vondt å ha ham løs a han roter seg bort fra meg og hører ikke når jeg skal kalle ham inn igjen.

Med andre ord... det røyner på.

Men så er han også fortsatt en skikkelig skøyer. Han henter vedkubber og slenger dem i veggen, han rokker rundt på kjøkkenet og vil leke og bite på tull. Han hopper høyt i været hver gang vi sier tur litt høyt, og han rusler spent rundt på kjøkkenet hver gang vi lager mat.

Den 14. april har vi klippetime og da skal all pelsen av. Jeg tror det blir godt, for han peser endel nå. Særlig da vi rundt ham er så glad i peis. :)

Vi er så glade i fine Bilboen vår!

7 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Hipp hurra for verdens fiineste Bilbo!
Jeg håper han fikk noe ekstra godt å spise!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen som var i går! Herlig å høre om dyr som har det så godt :o) håper dere får en flott sommer med lettere klær (les pels).

Mvh UnaCita

Snuffeldyret sa...

Glemte å si at jeg skal på Hagemessa på lørdag. Så om du gidder kan kanskje Bluebellene sove over på Gal standen om jeg ikke ser deg? Og så skylder jeg deg cash! Kontonr ?

Villrose sa...

Grattis, og kos dere så lenge dere kan.

Lin sa...

Tusen takk for grattulasjoner!

Snuffeldyret:
Om Blibellsene overlever til neste år skal du få spandere en kaffe på meg. Om ikke så får du dem i gave med takk for forsøket!

Tigertina sa...

Gratulerer med dagen som var til herlige voffsen! :D

Red Hobbitt sa...

Gratulerer med hunde-bursdag! For et flott bursdags"barn". Er det en softcoated weaden terrier?
Vi er veldig i hundemodus for tiden, fordi vi har så veldig lyst på hund

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...