Video drivhusrapport 25. April



Ja, jeg synes jo det er skrekkelig rart dette med video og særlig av mitt rotete drivhus med en pussig stemme som overhodet ikke høres ut som meg. :)

Kommentarer

Snuffeldyret sa…
Jammen har du fått plass til mye i det huset! Jeg synes mitt er litt fullt, men det er ingenting i forhold til ditt!
Anonym sa…
Ja, her har du virkelig fått plass til masse spennende. Fint å se for den som ikke får prioritert hage og drivhus noe særlig for tiden. Og så er det jo noe eget med levende bilder da :O)

UnaCita
Maria sa…
Flott dokumetasjonsmetode! Eneste ulempen er at jeg synes jeg er veldig treg - alt for lite tomater, ingen argurker, ingen squash. Kanskje litt såing en av dagene ;-)
Turid sa…
Tusen takk for titten. Det er veldig gøy å se livebilder fra drivhuset ditt. Du verden så mye forskjellig du har, et imponerende utvalg. Håper på ny oppdatering fra drivhuset ditt om ei lita stund, ting skjer så raskt nå på våren. Ønsker deg ei riktig fin hagehelg.
Mari Anne sa…
Hjelpe meg så langt du har kommet. Trenger sukkererter og bønner også forkultivering? Jeg ligger i det hele tatt langt etter deg på det meste.
Lin sa…
Neida du kan så sukkererter og
Bønner direkte, jeg bare vil ha høy fart og tilig avling :) takk for mange koselige kommentarer!
Så gøy å få en live kikk i drivhuset! Veldig veldig mye fint! Og jeg synes du har lagd er kjempefin reportasje. Håper på en oppfølger senere :-) Jeg har fått fram hele to bønneplanter av 20 frø... Men det er jo ikke for sent å skaffe flere frø...

...og blodbegerne din får sikkert opp farten etter hvert.... de trenger jo ikke noe spesialstell. Men det kan jo være forskjell på frø.