onsdag, august 22, 2012

Pasteller i hagen

Gosh så masse flott som blomstrer nå!
Denne fine Agapanthusen har jeg klart å holde liv i, i 3 år. Ganske stolt!

Hun bor i kjelleren om vinteren og hun blomstrer til høytider i tillegg til om sommeren. Hun blomstret først til jul, så til påske og ja nå i sommer. Hun var med på hytta og kjørte båt i 10 knop begge veier. Veldig erfaren og verdensvant dame altså!

Geraniumen Dronning Ingrid har virkelig tatt helt av i år. Hun virkelig spruter ut. Jeg har antakelig 20 stykker rundt forbi etter å ha tatt avleggere av to jeg hadde i kjelleren i vinter. Rimelige planter altså. Underplantet med Spanske Margeritter. 

Denne er så fin og målet er å ha masse av den og så vil jeg ha den gule og. 

Vanlig solhatt. Veeeldig poppies blandt de polinerende slitne innsektene. De finnes ofte liggende å sove i disse Solhattene. 

Denne tror jeg at jeg har fått av mamma. Det er en Staudeerteblomst uten duft. Men god så vakker den er. Den får ikke regnskader og når den er etablert vokser som et uvær. :) 

Disse Kongelysene virkelig lyser opp. De sprer seg villt og naboen og jeg har nok samlet sett mer enn 30 stykker. De er utrolig vakre og lett å rive opp eller flytte. 

Raindrops!
Den søteste hunden av dem alle!

5 kommentarer:

Inger Marie sa...

Masse flotte blomster hos deg,Lin:)
Virkelig imponerende både pelargoniaen og agapantus!
Takk for koslig kommentar hos meg...jeg skal bli flinkere å komme innom deg også...det har blitt liten tid i sommer:)
Ha en fin uke videre:))

Sunniva sa...

Agapanthusen din er bare superfin! Min fikk ikke blomster i år, bare i fjor. Selv om det begynner å nærme seg høst er det heldigvis mye å glede seg over i hagen enda :-)

Mariann sa...

Så mye flott som blomstrer hos deg!
Agapanhtusen og Dronning Ingrid var staselige planter. Mine Agapanthus blomstrer kun om sommeren, ikke noe ekstraoppvisning i høytidene hos meg altså.

Tua sa...

Fortsatt flott blomstring hos deg, Apaganthusen er helskjønn. Jeg må vel innrømme at høsten har kommet hit, men i hagen er det også høststauder selv om det heftigste blomsterfloret avtar.
Knutekålen du lurte på skrelles, skjæres i terninger og has i salaten, eller i staver som snacks. Minner om nepe.
En annen ting, jeg kan minnes du brukte grønnkål fra hagen din til mat, var det smootie? Jeg bruker spinat i smootie og det er godt.

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Nydelige planter, Lin!!! Morsomt skrevet :-). Jeg fikk min første Afrikas blå lilje i år av min koselige hagenabo. Men den fikk kun blader, så kanskje den klarer overvintringen og vil bli så flott som din neste år. Drømme.....

Å, som jeg savner flere solhatt i år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...