Dag 3

Dag 3 i Shere var fyllt til randen av aktiviteter. Vi startet tidlig og fikk hickingrute av Chris og Jill. Ca 3 timer. Vi gikk til den store kirken i Albury. På veien dit møtte vi en skadet hare. Den hadde et sår på ryggen og virket lam i bakbena. Hadde det vært en grisunge eller noe annet ville jeg fint klart å hjelpe den til mindre lang avskjed, men denne var så veldig søt.
Vi gikk videre og forbi The Sand pit, forbi et kalkutvinningsområde. Til sist opp en lang bakke opp til et flott utkikkspunkt. Litt disig, men ellers fint. Tror det het Mill Hill.
Vi ruslet bort til The Barn for litt noon tea and coffee. Deilig sjokoladekake. Etter en god rast, tuslet vi videre bort North downs way. Utrolig godt skiltet disse rutene! Vi svingte ned til høyre mot Albury og svingte av inn til Silent pool. Utrolig vakkert naturlig basseng, med krystallklart vann. Vannet renses naturlig i kalk og lar deg se bunnen og vegetasjonen. Hele dammen er omkranser av svære buskbombusker. Nydelig!!
Tilbake ved kirken i Albury ruslet vi samme veien tilbake til Shere. Haren var borte. Han hadde sikkert blitt hentet hjem av mamman sin som renset sårene og gav ham medisin. Helt sikkert!!!

Vi hoppet i dusjen og gikk på den lokale tesalongen for en afternoon tea med scones, krem og syltetøy.

Så tok bussen oss til Guildford og toget til London og Leichester square. Fikk gode biletter til Phantom of the opera. Veldig stas! Vi spiste litt fort pizza, observert vin diesel rælle rundt den samme plassen i en porsche (premiære på bilfilm) og satte nesen mot Her Majeste's theatre. Plassene var IKKE gode, og vi trippet på setekanten for å få med oss den fantastiske historien.
WOW. Utrolig bra! Jeg gråt så jeg ristet. Nydelig slutt!

Toget hjem tok over en time, men det var vell verdt det.

Te og kjeks på sengekanten før Ole Blund kom og tok oss med.

Kommentarer