TVprogram våren 2009

Chuck, troner på toppen av TV-listen min!


Mandag:
Chuck NBC
Castle (Ny!) ABC

Tirsdag:
The Listener (Ny!) NBC
The Mentalist CBS

Onsdag:
Life NBC
Life on Mars ABC

Torsdag:
Private Practice ABC

Fredag:

Lørdag:
Robin Hood BBC1

Søndag:
Kings (Ny!) NBC

Så er de fleste av programmene på plass for våren. Den største og tristeste endringen er at sesong 2 for Burn Notice er over. Dog er de plukket opp for ny sesong og er tilbake i juni! (Jippi)

Chuck troner derfor på førsteplassen min over bra tv-serier. Gosh jeg koser meg med den :)

Kort om de nye:
Kings

En veldig spennende serie som foregår i ett av to kongedømmer (som ikke finnes i vår tid, men som oppleves som vår tid. Mobiltelefoner og TVer, omtrent samme teknologisk periode som vi er i nå.) Serien handler om de to kongene, deres krig mot hverandre og deres familie, stab og andre nærmeste. Religion står høyt for kongen Silas. En ung soldat utpeker seg tidlig som en helt, og blir tatt inn i varmen og staben til Silas. Serien handler nok først og fremst om Kong Silas og denne soldaten. Skal være en moderne historie basert på David versus Goliath. Iallefall foreløpig. Serien er ikke SciFi, men siden mye av deres levesett og land fraviker vårt, så føles det litt SciFi alikevel. Vel verdt en titt!!!


Castle

Handler om en stjerne-krim-forfatter (Nathan Fillion) som må bistå politiet i en mordgåte da flere lik dukker opp, copycatish fra hans bøker. Kjemien gnistrer mellom han og den kvinnelige detektiven han hjelper. Er kanskje mest han som kurtiserer henne, men det funker. Dette er drama med vittige kommentarer gjennom det hele. Deilig action ispedd latterutbrudd innimella! I like!


The Listener

Denne serien er egentlig ganske lik The Mentalist, sånn sett bortfra at denne karen faktisk kan lese folks tanker. Tenk "What women want". Hovedpersonen jobber som ambulansesjåfør og hjelper folk. Litt tynn story, men god underholder syns jeg!

Kommentarer