Reisebrev Dag 3 Shere

Dagen i dag startet opp med samme nydelige frokost som i går!! Vi fikk litt tips fa Jill og Chris om lokale villages og byer. Vi valgte oss ut Dorking som dagens mål.
I Dorking fant vi Boots, bokhandlere, kafeer og gavebutikker. Veldig lyst til å handle masse, men klarte å besinne oss. Såå mye fint og så liteplass i kofferten.

Etter Dorking tok vi en god time på sengen hjemme før bussen til Guildford. Der fant vi flotte Odeon Kino og kule filmen New moon. Kjempestas!! Filmen har tolvårs grense uten voksne, så kanskje kan Jacob se den snart :)

Etter filmen kom årets restaurantbesøk. Jamies Italy. De ansatte var logistikk messsig flinke og servicemssig helt på topp. Maten var nyyydelig! Damen som fant bord til oss lurte vedlig på hvordan dagen vår hadde vært. Hva vi hadde gjort. Makentil genuin interesse for framandfolk!! Disse britene er så utrolig søte og høfflige.
Vi spiste forrett, hovedrett, 2 flasker nyyydelig Prosecco, kaffer og Limoncello. Kjøpte og 4 tøyservietter. Totalen ble 1000,- kroner. Jeg håper på lunsj samme sted i morgen!

Deilig eggnog latte!







Fine romme vårt perfekt til rekreasjon mellom slagene!







Så bar turen til Jamies Italy!
Den beste spumante!!







Deilig tørket sprø ravioli!








Den beste salaten på leeeeenge!







Pål spiser hot pasta!







Badet var flott og!







Location:Shere, surrey, uk

Kommentarer

Elin sa…
Ser ut til at dere har en knallfin tur! Høres innmari spennende ut når du forteller og viser bilder. Engelsk contryside er så idyllisk! Gleder meg til se bilder når dere kommer hjem
Lin sa…
Tusen takk!