Pynt ved døra - inngangsparti

Så har jeg endelig fått høstpyntet litt ved døren.
Som vanlig er det haging uten noe særlig penger, så da benytter man naturens ressurser!

Kransen er selvsagt et forsøk på å lage noe ala Kari hos Anne på Moseplassen >
Min ble ikke på langt nær så flott som hennes, men jeg er på gang! Blir nok en ny nærmere jul! :)












En aldeles nydelig tur i skogen der Bilbo og jeg sanket kvister, mose, nyper og masse annet kos!





Kommentarer

Mamma og mer sa…
Lin, kransen ble kjempefin! Jeg ble også inspirert av Anne og Kari inne på Moseplassen. Kanskje det må kransemakes her også :)

Takk for fine inngangsparti-inspirasjonsfoto forleden også :-)
Synes den ble kjempefin jeg Lin! :)
Skikkelig gøy å se, jeg skal lage en krans snart jeg også, bare samle opp litt overskudd først. Har noen dritfine lerkegrener her, med kongler på :D


Men du, jeg har et lite tips, håper du synes det er ok. Du kan vurdere å klippe av den grenenstumpen som stikker ut på venstre side. Kari renklipper kransene, men jeg tror den biten forsvant når jeg klippet ned filmen. (hehe, Kari sa mye smart, og filmen var først 15 minutter lang...)
Koselig!
Er det noe jeg er minst fornøyd med er inngangspartiet mitt (ligger mørkt på nordenden av huset), så her var det inspirasjon, Lin!
Lin sa…
Tusen takk! :)

Anne:
Jeg håper du deler kransen/ene dine med oss som henger på bloggen din!
Veldig takknemlig for tips! Ja den butte grenen som står rett ut der bør klippes litt ned. Dog ikke mye, den er desverre rammen i hele kransen, om den mister festet klapper hele kransen sammen :)
Så jeg får nok knipe litt på den. Kanskje benytte sjansen nå som det er vått og mildt. Grenene er vel mykere da?
hmmm
Om du bruker litt ståltråd og surrer rundt så gjør det underverker for fasongholdings, det er ikke engang å jukse, for Kari gjør det hun også ;)

Jepp, klart jeg skal dele kransen min! Jeg har bokmerket denne bloggposten og planlegger å dele med leserene slik at de kan få se kranser andre har laget etter samme metoden. Mulig jeg ber deg om å få låne et bilde, mer om det senere når det blir aktuelt.
Lin sa…
Anne:
:) Bare forsyn deg med bilde vettu. Hadde vært kjempespennende å få se andre og få litt innspirasjon. Jeg skal prøve å lage en større en til jul.

Ståltråd skal jeg ha med på laget neste krans!!