fredag, november 05, 2010

Storveis Odd Nordstoga konsert på Kongsvinger

Gosh så utrolig stas det var. Ikke min første Odd-konsert, men like overrasket hver gang. Odd og musikerne holder utrolig høyt høyt musikalsk nivå.

Konserten var altså litt ad hoc for min del, fikk plutselig tilbud om en billett sånn fort og brått. Jeg takket ja uten å dvele :)

Konserten ble avholdt på Kongsvinger kino, noe som høres litt kjipt ut, men det var det virkelig ikke. Nina og jeg fikk plass på første rad og nøt stort!

Denne turneen er antakelig for å selge Odd sitt nye album November.
Forskjellen på November og de forrige tre utgivelsene er at November er litt mer voksent. Ikke så glad og energirik som de andre.
Jeg må vel innrømme at jeg var litt skuffet etter første lytt. Nå etter mange sitter låtene akkurat der de skal, og i stede for å sitte på kanten av setet og hoppe, siger jeg tilbake, finner roen og bare nyyyter. Veldig fint det og.
Som vanlig er tekstene utrolig flotte!

Liveopptreden var perfekt. Odd var i godt humør selv om han entret scenen med en plakat der det sto; Eg er sur, og sang det samme. Han virket selvsikker, sjenert og fin på en sving! Som han pleier. Kanskje hakket morsommere. Han snakket fint og festlig mellom låtene, og fikk oss alle til å le.

Konsertens store høydepunkt må være en lang og veldig flott versjon av låten I byen Samarkand. Og jeg som egentlig ikke er såå fan av den låta. Gosh, kan de spille inn den en gang til? :) Det var kjempemorro!

Han dro en lenger intro til låta "Min eigen song", og mente at låta oppsto etter en lenger samtale med en elg i skogen. Det er altså elgen som forteller.... tja... morro var det iallefall! :)

Bildene og filmen er tatt med iPhone 3GS og er derfor av kornete kvalitet :)


2 kommentarer:

Maiblomst sa...

Så godt å høyre!
Eg og husbonden skal på konsert med Odd her i Stavanger på søndag. Då er det berre å glede seg:-)

Lin sa...

Åhh så stas!
Kose dere masse masse!
Jada helt trygt å glede seg til denne musikkopplevelsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...