fredag, april 22, 2011

Englandstur Dag 1

Gosh for en fantastisk dag vi har hatt i dag! Vi startet turen fra Gatwick, tømte en haug sunn mat fra Marks and Spencer i sekken og tok toget til Reigate. Dette er en veldig koselig litten by!

Vårt fiine hotell drevet av to utrolig koselige karer, står virkelig til forventningene. En nydelig hage med en stor flott hvit Magnolia og masse tulipaner, iris og Rhododendrons bugner! Jeg gleder meg til guttas Engelske frokost i "The conservatory" i morgen tidlig.

Vi fikk gått en god runde på rundt 6 km i dag, og synes allerede det var litt stas å gå uten sekk. :)
Vi gikk til Priory Park der ender svaner og canada gjess flørtet høylytt. Passerte et enormt område med alotments. Der var det høysesong! Vi ruslet stilangs og tok masse bilder av Bluebells, Clematis og blåregn. Langs og over jorder, ved beiter med hester, under trær og under oppservasjon av ett lass harer.

Lufta er fyllt av nydelig duft fra den lekre gule Rododendron, Gnist, Syriner og ikke minst blåregn! Det er som å gå rundt mitt inne i et veldig bra Hageblad.
Jeg får masse innapirasjon og tips.
Jeg prøver å notere meg hvor ting trives og er frodig. Tenker da skygge sol osv. Jeg tar masse bilder som kommer med blogappen min har tatt kvelden og jeg har bare en veeeeldig dårlig en som kun gir deg 1 bilde... :(

Middagen ble en nydelig utegrillet burger med god potetsalat og en god Ale. Akkurat slik et pubmåltid bør være!
Vi har gjort både The blue Anchor og The Black horse!

Da har gutta sovnet allerede, så jeg får vel hoppe i køya jeg og! Bilder kommer om enn litt sporadisk!

Se noen flere bilder her >


.

3 kommentarer:

Mari Anne sa...

Så deilig. Dette unner jeg dere.

Linda sa...

Det høres ut som en drøm:) Gleder meg til bilder:)

Lin sa...

Mari Anne: Jeg og!!! Også unner jeg deg knall Englandstur når du skal over... håper ikke det er lenge til, og håper du deler!!!

Linda: Ennå mer bilde kommer, litt og litt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...