Utviding av bedd - Flammebedd / Hot bed

Jeg har en knallfin plass på vestsiden av huset. Det ligger til slik at jeg ikke ser beddet fra noen bra vinkel, må gå på "baksiden av huset", det får ikke mye sol, men av en eller annen grunn, så er det veeeldig varmt og gode voksevillkår i dette beddet. Det formelig spruter i beddet, og ting som kun er herdig til H2 funker der.

Stor var gleden i våres når mitt nye Judastre begynte å vise skudd :)

I dag har jeg svettet bakover for å utvide dette beddet. Jeg skal nemlig lage et Flammebedd eller Hot bed. Altså planter i den varme delen av fargeskalaen. Dvs Rødt, orange og gult og alt i mellom.
Hvitt er lov, men ikke blått, rosa eller lilla. Sett bort fra Flammentanz dah, hun er for stor til å flytte og bor liksom der. Men hun blomstrer så kort, så det får gå. :)

Jeg formet beddet (det er ikke så rett som det ser ut som på bildet) med et litt tungt klatretau og brukte min elskede kantskjærer til å skjære kantene. Gosh så nyttig den kantskjæreren er!
Jeg ble veeldig varm og ganske så sliten, så jeg får ta maisbeddet og det nye Magnolia beddet om en dag eller to. puh

Beddet er nå blitt nesten dobbelt så dypt, ca 110 cm. :) Her skal det fylles til randen med deilige varme blomster!


Kommentarer

krepsemor sa…
Så heldig du er som har et bed med H2! Så slipper du å ta hensyn til herdighetssoner når du planlegger! Det kommer til å bli hot, det skjønner jeg!
Kantskjærer må jeg titte litt på, ja! Det letter jo arbeidet med plenkantene!
Ønsker deg en fin uke!
Jonna sa…
Du, den kantskjæreren, hvor har du fått tak i den?
En sånn må jeg ha, jeg har mange kanter å skjære de neste sesongene :)
Bedplanen din høres fin ut- H2, da du!
Lin sa…
Jah, veldig glad for det beddet! Bor jo i grensen mellom H3-H4, så jeg nyyyter denne varme kroken!

Kantskjæreren har jeg kjøpt på Hagemessen for 2 år siden, men mener jeg så den samme på Bauhaus i fjor. Min er Joseph Bentley.