lørdag, august 20, 2011

Barnehage / ventebedd

Dette skal altså være ett bedd der planter på vei ut i beddet, men som ennå ikke har fått plass, skal bo litt sånn midlertidig.
I mine bedd er det så fullt at om jeg setter pittesmå stauder eller frøplanter dit ut så ser de aldri lyset. Det er for mange andre store etablerte på plass som stjeler all næring og lys.
Så derfor er det lurt å ha et ventebedd, eller barnehage som jeg kaller det.

I dag fikk vi endelig ryddet litt bak drivhuset, og da kom de knuste taksteinene til nytte. 3 sekker jord og vips så kunne alle flytte inn. Nå er det Brunstorkenebb (Geranium samobor Phaeum), Veronica schmidtiana og høy og lav Solhatt på plass. Er også litt annet småplukk. Ikke veldig lekkert, men nyttig og usynlig bak drivhuset :) Har sol fra oppgang til klokken 14 ish. Håper ikke det er for mye!


4 kommentarer:

New Dawn sa...

Synes ventebedet ditt var flott jeg :-) og veldig praktisk. Har mengder med nysådde stauder jeg også så her blir det vel panikkplanting ut på høsten en gang.
Har noen ledige pallekarmer, men det er på langt nær nok. Huff, at en aldri lærer :-)))

Mari Anne sa...

Jeg elsker sånne ventebed. Det er så mye håp i småplanter.

marit´s,,, sa...

Ja det er lurt ,stauder og planter som en greier å få frem selv er jo ekstra moro.
Lykke til med alle de små ,Marit.

krepsemor sa...

Se der, ja! Du har fått plassert alle staudebarna dine allerede! Det ble jo riktig så flott. Nå er det bare å håpe at de klarer vinteren der. Selv har jeg mistet en del fra i fjor dessverre, så mulig jeg må vinterdekke i vinter! Jeg har to pallekarmer som jeg har mine staudebarn i!
Lykke til!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...