torsdag, august 04, 2011

Sykehjem med Vindel på rangel

Gosh så utrolig slitsomt det er med Vindel. Dette rakkerns ugresset har helt tatt over rosebeddet på det lokale sykehjemmet. Og note to self: Bruk bukse og langermet når man henger rundt i ett gigantisk rosebedd noen timer. Nå ser jeg nemlig ut som en rødstripet Zebra!

Jeg står med tykke hansker og forsøker å vikle løs Vindelen fra Rosene. Ganske fristene og bare røske ut, men da kommer rosen også...


5 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Vindel slåss jeg med hver dag ,jeg får ikke snudd meg før de er på vei oppover en blomst eller busk,
men jeg gir meg ikke .
Du har vært flink da ,nå er vel rosene og beboerene glade ,Marit.

Lin sa...

Ja de er da gladere iallefall. Jeg skal poppe innom i helgen og klippe vekk dødt på rosene, nå er det nemlig mer dødt enn blomstrende på dem :)

Stå på du også Marit! Måtte vi vinne!

Mari Anne sa...

Må vindelen ut av rosene? Jeg mener, hvis du river den av nede, vil den ikke da visne og dø? Ikke altfor pent, men den er lettere å fjerne når den er tørr er den ikke?

Lin sa...

Hadde jeg vært innom litt oftere hadde jeg nok bare nappet av i bunnen av rose og dratt det ut, men siden det antakelig er en stund til neste gang, så blir det litt rotat. Men takk for godt tips! Om jeg får denne på besøk hos meg skal jeg bruke den teknikken!

Anonym sa...

Er du vaktmester, bør du gå på sprøytekurs, for da kan du kjøpe ugressmidler som tar knekken på vindelen.
Løsne forsiktig ugresset fra rosene og sprøyt med et ugressmiddel som ikke tar vanlig gress, eller dersom det er heller/asfalt rundt, bruk Roundup.
Selv var jeg så lur at jeg hamstre Roundup før forbudet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...