lørdag, oktober 08, 2011

Bilbo vondt i nakken

Fiiine Bilbo er 13 år og det begynner å merkes. Han er stiv og ofte støl. Blæra holder ikke så mange timer lenger og turene er korte. Så nå er det noen dager litt tricky å nå hele veien ned til gulvet. Så da hever vi mat og vann opp.

5 kommentarer:

Mari Anne sa...

Stakkars han, og stakkars dere som ser at han ikke har det godt.

Ninni sa...

Sååå vondt når en elskede lille venn blir gammel og sliter. Vår Bimbo er straks 11 år, men har vært og er mye syk. Vi går sakte begge to, og passer utmerket sammen på tur :). For en måneds tid siden var jeg nesten sikker på at jeg måtte ta det tunge valget, men så kviknet han til igjen heldigvis. Men jeg vet jo at det utenkelige må komme en dag. Hans velvære må telle mer enn min frykt. Inntil videre nytes hver dag med ham :)
Ønsker Bilbo og dere gode dager fremover!

Lin sa...

Så godt å få lott trøst! Ja det er forferdelig vondt. Jeg tror fortsatt ikke Bilbo har så mye vondt sånn hele tiden vondt. Er mer som mamma sier, vonde perioder. At man ofter får seg en smell liksom.
Som deg Ninni trodde jeg virkelig forrige uke at NÅ hanglet det virkelig på.
Men så nå er han full fart igjen.
Han tok en vedkubbe og slang den stolt rundt i stua nå i helgen og galloperer spent rundt her hver gang noen hinter om mat.

Vi holder oss fast og nyyyyyter hver eneste dag!

Ninni sa...

Så lenge Bilbo slåss med vedkubber og galloperer, er det ingen fare på ferde :) Vi har jo alle litt vondt innimellom og kan leve et godt liv med kroniske sykdommer og plager. Det er ingen som kan kreve at en hund skal være helt fri for plager. Vi kan bli vant med mye og tåler mye, hunder også. Men grensen går selvsagt et sted, de skal ha et verdig liv. Vi satser på gode måneder og år for både Bilbo og Bimbo vi, Linn :)

Ninni sa...

...Lin :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...