søndag, november 13, 2011

Blått i boden

Ja vi maler og vi maler og det blir så fint og flott.
Vår fiiine bod males innvendig. Pål har fått sin store bod, og jeg den lille. Vi har litt forskjellig formening om hva som er viktig i en bod. Mens Pål har handlet inn sikkerhetsustyr og beslag, har jeg handlet inn koselig maling og hjertekroker til å henge hageredskap på.

Her skal det inn koselige bilder, ryer, kort og minner. Her skal vi smøre ski, fikser vinduer og potte om planter når drivhuset ikke er i fart eller er fullt. Redskap skal fylle vegger og hyller og benken skal være en kreativ boltreplass!

Flere bilder kommer underveis!

Veggene er malt i blåfargen Skyline (fra et gammelt Strax fargekart) og gulvmalingen er grågrønn og er en Herregårds terassebeis i fargen 9710 Terassegrå.
Jeg har valgt terassebeis da denne er rimelig, tåler masse kuldegrader og fukt, og da også kombinasjon. Det skal få ett strøk til. Jeg trodde jeg kunne male vått i vått, men jeg dro den gamle malingen bare i laser og det hele ble ikke godt nok. Så da blir det ett strøk til i løpet av noen dager. Ikke de store tørkeforholdene her om dagen!  :)Når jeg var i England dumpet jeg over denne koselige nøkkelringen på The Shere Shop. Den er stor og fin og ikke lett å rote bort! Også gir den litt koselige minner i hverdagen!

3 kommentarer:

Åshild sa...

Du må vel uansett ha hyller? Jeg er veldig glad i IVAR fra Ikea. Der kan du plassere hyller med den avstanden du ønsker. Hvis du maler eller beiser hyllene blir de penere.

Mari Anne sa...

Nydelig farge. Bod, kott, skjul er viktig rom i et hus og de prioriters så altfor skjelden. Ble litt inspirert der ja.

Tigertina sa...

Så koselig kott :D Her får dere plass til mye rart :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...