mandag, november 07, 2011

Downton Abbey Sesong 3 er bestilt


 I kveld skal jeg se siste episode av Downton Abbey Sesong 2 og jeg grugleder meg. Gruer meg fordi det er slutten, også gleder jeg meg fordi jeg elsker denne serien. Tiden jeg tilbringer "inni" hver episode og mitt lune i timene etterpå.
Dialogen er så vakker, klærne er utrolig flotte og hus og natur er selvsagt HELT my cup of tea.
Så da ble jeg selvsagt helt i ekstase over nytt fra ITV forrige uke da de gikk ut med melding om at Downton Abbey får en ny sesong. Jeg for min del kunne virkelig tenke meg 10 til.

Nye Sesong 3 vil omfatte familien Crawley i deres gods på Downton Abbey og alle deres ansatte. Årene som dekkes av denne sesongen er 1920-1921. Lite annet er foreløpig lekket om denne sesongen, og for dere som følger serien fra Norge skal jeg ikke prøve å gjette så mye heller. Redd for å røpe deler av inneværende sesong.

Det jeg vet er at ITV har bestilt en litt lang juleepisode som blir mellom sesong 2 og 3 og skal sendes på ITV UK i julen, men jeg vet ikke helt når denne sendes i Norge. Jeg skal forsøke å grave.

Serien og Sesong 2 sendes altså på NRK 1 på søndager rundt kl 21. For å se detaljer se her >


Outside

Downtstairs

 
Upstairs

10 kommentarer:

Stein sa...

Hei Lin. Enig med deg. Det er en veldig fin serie- også fordi en får en fantastisk fin fremstilling av englands nyere historie, hvordan klassesamfunnet, gamle normer og tankeganger ble satt på prøve og ulikheter etter hvert ble utjevnet. - Men også for et fantastisk skuespillergalleri, scenografi, manus ++ :-D
Ha en fortsatt riktig fin kveld!

Lin sa...

Takk for koselig melding Stein!
Jaaaa Den er så fiiiiin!
Gleder meg fryktelig til juleepisode og ikke minst til neste sesong!

Anonym sa...

Ååh, gleder meg så UTROLIG mye! Har nettopp oppdaget denne serien, og jeg er helt forelsket i den allerede! Ønsker meg både sesong 1 og 2 til min bursdag♥

Anonym sa...

Elsker også denne serien og alt den omhandler!!! Er født på feil sted til feil tid tror jeg=)

Eirin Emilie sa...

vet du når den kommer? :)

Lin sa...

Jah snakker om å være født på feil tid!!!

Nei jeg vet ikke når den kommer. Jeg vet at filmingen begynner i februar, og da er jeg fristet til å annslå høsten 2012 ala i år, men dette er kun gjetting!

Anonym sa...

Jeg fikk ikke med meg slutten på julespesialen!!! Hadde programmert opptak og sendingen fulgte tydeligvis ikke tidsskjemaet. Det siste jeg så var at Anna måtte love sin mann noe.... men HVA?

Kan du hjelpe?

Lin sa...

Anonym:
Du kan se hele episoden her:
http://youtu.be/NyuR_AkBMAY

Men fort deg, de fjerner gjerne disse relativt raskt.
Og bare det er klart: DU MÅ se resten :) :) :)

Anonym sa...

Tusen takk for hjelpen! Nå har jeg også sett slutten - og den var jo nydelig. Gleder meg til neste runde med nye episoder... :-)

RandiF sa...

Så deilig at det kommer en sesong 3 da.....kan nesten ikke vente...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...