søndag, januar 08, 2012

Den lengste helgen!

Denne helgen ble skikkelig dritt. Jeg liker egentlig ikke å klage på bloggen da jeg vet det tømmer energi, men her kommer altså litt klagesang!

Fineste Bilbohunden min ble skikkelig syk i går kveld. Han sto å svaiet på gulvet og skalv som et aspeløv. Han kunne ikke gjøre rede for seg, eller hva han burde ta seg til. Jeg forlangte at han la seg i sengen, men fikk ikke til.

Jeg ringte til legevakten i Follo, men siden han som hadde vakt akkurat i går KUN kunne ta seg av produksjonsdyr så kunne han ikke hjelpe. Han foreslo flere andre steder i Oslo og Østfold og etter en veldig lang ringerunde ble jeg til sist aller nådigst innvitert til Oslos Vetrinærhøyskole. Hunden ut i været og inn i bilen der han satt og peste.
Vi fikk god støtte og hjelp på høyskolen, men da de ikke bemanner ultralyd og blodlabben i helger (????), ja så ble vi sendt hjem etter 5 timer med undersøkelser, røntken og prøver. Og siden han hadde 41 i feber og noe bakterier i urin, fikk vi heldigvis med antibiotika. Den fikk vi først på vei ut, og den ser ut til å ha reddet dagen!

Alt så veldig dramatisk ut lenge. Vetten spurte om jeg hadde tenkt på om jeg om nødvendig ville operere eller om jeg synes det var bedre å avlive. Kanskje ikke like rett ut, men nesten.

Men nå er alt så meget bedre. Han løftet halen for en time siden og logret litt, og jommen travet han ikke noen steg over gulvet her nå i kveld. Han var særs intressert i mer Leverpostei med Antibiotika i.

I morgen har han innleggelse med full utredning med ultralyd og blodprøver, og det som jeg gruet meg så veldig til, det ser plutselig ikke sååå ille ut. Han er fortsatt syk, og sliter med bakparten, men altså mye bedre!

Så selv om jeg serverer klagesang, så er det altså lys i tunellen nå i kveld!
Håper alle krysser fingre, tær, labber og poter for oss i morgen!

9 kommentarer:

Villrose sa...

Så bra! Kanskje antibiotika gjør susen. Lykke til i morgen!

Anne (Moseplassen) sa...

krysser fingre og tær for at han kommer seg fort!

Åshild sa...

Dette er da ikke en klagesang, men bare bekymring for hunden. Lykke til, håper alt går bra.

wenche`s hage/ hobby sa...

Håper det går bra med voffsen og at de finner ut hva som er galt.Lykke til.

Maria sa...

Bekymret informasjon mer enn klagesang. Det er så vondt når de strever men helsen, disse dyrene våre. Håper det er liv laga for Bilboen!

Snuffeldyret sa...

Vi får håpe det er noe lett fiksbart! Kanskje urinveisinfeksjon?

Anonym sa...

Jeg krysser det som kan krysses for dere :O)

Veterinærhøyskolen klarte å gi tilbake synes til min ettårige schæfer i hine hårde dage etter en måned i "mørket", så de har jeg trua på! Den lokale Vetten i Gudbrandsdalen mente avlivning var eneste utvei.

Mvh UnaCita

Ninni sa...

Hvordan har det gått med Bilbogutten i dag? Håper på godt nyt! Dere er i alle fall i de beste hender på NVH! Bimbo hilser og lurer han også...

Tigertina sa...

Så bra å høre at han føler seg bedre! Ikke noe som er så fælt som når barn og dyr er dårlige...
Klemmer herfra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...