lørdag, mars 31, 2012

Alle bildene fra Edinburgh

Se alle bildene fra turen her >


For et par uker siden var jeg noen dager i Edinburgh på jobbkonferanse og noen timer fritid og 2 turer i Botanisk hage i denne vakre lille byen.

Jeg bodde på et utrolig vakkert B&B like ved botanisk hage og var sååå fornøyd med både service (sjåfør, turistguide, ringte rundt for meg, kunne alle busser i byen og info både før og etter), plassering og ustyr!

For et smykke av en litten sokkelleilighet. Ikke noe frokost riktig nok. Dvs jeg kunne lage min egen av alt skaper og kjøleskap, men ingen svær engelsk. Denne anbefaler jeg på det sterkeste!
Se annonse her >

SÅ til bildene. De er tatt med mitt lille iPhone 4s og er skikkelig dårlig på sol og motlys. Det blir flatt rart og blasst av ikkeno :( Alt var så vivid i virkeligheten og jeg sukket tungt når jeg sammenlignet bilde og virkelighet. Men men!

Se alle bildene fra turen her >

.

3 kommentarer:

Ranten sa...

Da har jeg kost meg med bildene fra Edinburgh. Det hadde bare vært så deilig satt seg på et fly og tatt påsken der. Det får bli med drømmen.. denne gangen. En utrolig fott by. Jeg var der i august men ser at våren nok er årstiden for meg :) Takk for titten!

Tigertina sa...

Så fantastisk sted! Nå fikk jeg skikkelig lyst til å dra dit! Takk for flotte bilder :D

Lin sa...

Jeg skal iallefall tilbake dit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...