onsdag, mars 21, 2012

Den siste dagen i fiiine Edinburgh

Gosh, i skrivende stund sitter jeg i skitne sjabby Bayswater og savner Edinburgh. For en overgang. Feil område i feil by, der er jeg nå.
Mange er overasket over at jeg er så glad England og om Bayswater er stedet de besøker så skjønner jeg dem. Det er sikkert noe bra her og, men jeg har bare ikke funnet det ennå.
Nok om det...
Dagen i dag startet i fine lille leiligheten min i Edinburgh. En deilig dusj etterfulgt av nydelig frokost: en halv liter appelsinjuice, Yogurt greek style med masse granola og en kopp te. Nom nom. Kroppen min digger slik mat.
Konferansen var nyttig selv om dagen i dag ikke nådde helt opp til gårsdagen. De serverer alltid endel fakta og statistikk. Nå fikk vi vite at den vanlige smarttelefonbruker bruker 1,5 timer pr dag på telefonen. Pøh tenkte jeg. Det må da være feil.... Så jeg begynte å tenke. Hva er det siste jeg gjør før jeg legger meg, og det første når jeg står opp? Og så sjekker jeg været for å se hva jeg skal ha på Jacob og meg. Også sjekker jeg om toget er i rute. Også får jeg alarmer om standups og møter på jobb. Et par tre runder wordfeud og pintrest.... Også notere litt i møter. Sjekke toget hjem. Poste noe på Face. Bruke en oppskrift til å lage mat og kanskje se en tv episode før jeg legger meg. Sjekke mail. Sette på alarm......... Gosh 1,5 time er jo INGENTING. Jeg bruker sikkert 5 timer. Gosh. Hiv dere på, dere (les vi) som har kunder med mobil. :)
Etter en snartitt innom botanisk hage for å handle Bluebells til Snuffeldyret og litt dahlias til meg, sjekket jeg ut av leilieten og busset til flyplassen. Litt trist å reise fra fiiine leiligheten, men jeg skal legge inn review på Tripadvisor så alle andre og får vite hvor de bør bo i Edinburgh og tett innpå botanisk hage. Såå bra sted.
På veien dumpet jeg innom en løpelabbet ish butikk for å se etter sko. Jeg overpronerer VELDIG og har en benhinnebetennelse som resultat. Jeg er derfor supernøye med valg av sko. Mine gamle dyyyyre Nike hadde egne hull til lilletærne så det var på tide å la dem få slippe. Siden ryggen ikke er i slag om dagen virket det som en god innvestering.
Jeg gikk inn og fortalte mannen at jeg overpronerer masse og han svarte; sent eller tidlig? Og jeg var svar skyldig. Så opp på tredemølla med meg og halebeinet og etter en kort løpetur x 5 mente han å ha funnet korrekt sko. Han bruker et kamera og egen programvare for løpefeil.
Siden legger og rygg klager så blir det ikke så masse løping fremover, men om det skulle bli ledig spot på årets Holmenkollstafett på jobben så kanskje jeg stiller. Skoene er ikke så Tigergutt som de forrige, men bevares. De dytter meg forover. Skoene kom på rundt 1000,- som jeg tror er ett kupp. :) nytt merke og ny modell også er dem heeelt hvite, så i tørre fine norske skoger blir nok det suksess :)
På Edinburgh Flyplass møtte jeg ei veldig søt jente. Hun sto i sikkerhetskontrollen og forkarte alle som ville eller ikke ville vite om bagasje informasjon. Jeg ruslet bort for å spørre om planter da hun brått gjenntok en setning hun nyss hadde sagt.... Whaaaaaat?
Hun var et hologram. Jeg synes hun var sååååå flott så jeg trakk frem kameraet og bråt stillte en flokk securitas karer out of nowhere opp.
Etter en veldig finfin flight med British Airways dumpet jeg ned i London. Tok banen til Bayswater og rykket frem til hotellet. Gosh. Ingen perle for å si det slik. Men jeg har bodd på værre. En gang.
At noen mente at dette området var bra for ei jente som reiser alene er en gåte for meg. Siste gang er det iallefall. Neste gang betaler jeg gjerne transport til og fra Shere for å kunne bo trygt og fint på rolige landsbygda.
Dagens bilder i hultetebulter slik denne dumme appen absolutt vil sortere dem!


4 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Bluebells! Jippi! Fin oppmuntring på en trist onsdag.

Ranten sa...

Ja det er en flott by og en veldig fin botanisk hage! Ser våren ligger litt lenger framme i løypen enn her. Vi får komme sterkt sånn etter hvert :)Heldige du som er på reisefot!

Lin sa...

Snuffeldyret: er det trist vær hjemme?
Det er slettikke sikker detåler behandlingen. De var slappe før vi begynte reisen fra Edinburg og ytterlige slappe i dag før avreise. Vifårkrysse fingrene for at de kommer seg til neste år!

Maria sa...

Flott rapport!

Og neida, ikke spor trist vær... drikker kaffe på verandaen (med ullpledd)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...