onsdag, mars 28, 2012

Direktesåing av frø og andre tips

For et par år siden fikk jeg tak i en TV-serie som het; How to be a gardener. Jeg så episodene hver tidlig vår. Slukte dem faktisk. Serien gikk i 2 sesonger med fine Alan Titchmarch. Den gir tips både til den helt ferske hager, men også tips og triks til mer erfarne folk.

I år skal jeg fylle noen nakne hull i rosebeddet og i kjøkkenhagen med direkte sådde ikke herdige planter. Du vet... kornblomst, valmuer, cosmos, kamille, gulerøtter og slikt. Så da passet det at jeg fant fine gamle serien på Youtube:


Alle episodene ligger ute i biter på ca 3 pr episode. Så med litt surfing finner du alle programmene på YouTube!

4 kommentarer:

Marit sa...

Takk for flott tips!
Jeg har sett de før, men de programmene kan sees mange ganger...

Mari Anne sa...

Helt enig disse er noe av det bedre jeg har sett. Og hvis du lover å ikke si det til noen: Jeg elsker Alan Titchmarsh.

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Har en del frø som egner seg til direktesåing - så kanskje dette kan være til inspirasjon. Du har så mange gode tips :-) Ikke mye aktiv på bloggen for tiden - og pottene skriker etter å bli prikler. Ja, sånn er vel våren.
Planer om standvakt på hagegalmessa? Har meldt meg på fredagen :-)

Lin sa...

Marit: Ikke sant! Særlig om våren!

Mari Anne: Jaaa han er så fin! Likte dog ikke disse nye programmene han hadde på ITV i fjor. Liker disse gamle bedre! Monty er min suverene helt!

Grethe: Ja sånn er våren. Godt for alt som kan direkte såes. Jeg skal dog prøve å handle inn litt såjord og direkte så i den da jeg ikke har hatt så innmari stor suksess sist jeg forsøkte. :1
Nei jeg skal nok ikke så på stand i år. Jeg kan jo alltids stille om det blir snaut med folk. Det er jo så koselig å stå der. Kommer helt sikkert til å stå pal på utsiden iallefall :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...