tirsdag, mars 13, 2012

Restaurantanbefaling - Kolonihagen

Vi var nyss en kveld på denne koselige unike restauranten og jeg må bare dele opplevelsen! Restauranten serverer økologiske matvarer og har et kortreist fokus der det er mulig.

Som jeg har opplevd med økologiske produsenter og service steder så har de en større interesse og kunnskap om maten, kvaliteten og hvor den kommer fra.

Vi hadde bestilt bord på forhånd siden vi var ganske mange. Lokalet er gammelt, rustikt og godt vedlikeholdt. Møblene virket gamle men hele. Hele lokalet var pyntet vakkert med planter og blomster fra naboblomsterbutikken. :)

Servicen fra vår kelner var upåklagelig og så fort vi stilte spørsmål han ikke visste svaret på, stormet han avgårde og kom stolt tilbake med svar på alt. :)
Det virket også som om noen av ingrediensene ble tilberedt på en raw/rå måte. Endel av spinaten og urtene var tørket i en slik tørke som de bruker i tilbereding av "raw food" der ingrediensene blir tørket sprø, men der smaken er forsterket siden jo alt vannet er fordampet. Nom nom!

Jeg spiste en rødbetsuppe, fisk til hovedmåltidet og en deilig ostedessert!
Råvarene virket å være av god kvalitet og sammensetningen av rettene gav et rundt mildt men fyldig smaksbilde!

Jeg gikk derfra akkurat passe mett (3 retters) med en følse av å ha spist sundt, men godt! :)
Perfekt!

Prisene ligger sånn midt på treet. En lunsj koster 200-300 kroner og en 3 retters rundt 600 med 1 pils og et par kopper kaffe.

Restauranten heter altså Kolonihagen og ligger i Frognerveien 30 i Oslo.




Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...