fredag, mars 02, 2012

Ugress og knopper - hagestatus begynnelsen av mars (crazy)

Ser du de fiiiine små rosa knoppene til min pitte lille Keiserkrossved? Jeg flytter den hvert år stakkar, så den får aldri slått seg til ro og kommet i fart. Derfor er den knappe 50 cm høy. 

Rosene er i gang med knopper. Dette er min største rose noen gang... fine helt vanlige Flammentanz. 

Denne karen kom opp i løpet av uken. Jippi første skvallerkål i drivhuset! Den måtte desverre dra sin vei. Ditt pepperen og skvallerkålen bor.

Har du sett noe så vakkert. Det er disse snøklokkene jeg liker allerbest! Jeg er ingen snøklokkefan / Galanthist eller hva det heter, så jeg liker disse tiidlige enkle uten tegninger. Det ser rett og slett ut som fløtedråper ut av en elegant kran. 

3 av mine juleroser er i gang og lager knopper. Jeg burde sikkert ha fjernet blader med sort på sant?

Denne fine prikkede grenen er fra min absolutte favorittplante i hagen. Min vakre vakre Sydbøk.
Nå ser den nesten ut som saltstenger. Litt senere når det blir varmere dufter den nydelig kanel. Den får utrolig vakre småååå blader ala fjellbjørk også kan den klippes og formes som man vil. Den vokser sakte og trutt så ikke noe voldsomme krumspring altså! 

Denne karen nappet jeg ut av jordbærpotten jeg satte inn i drivhuset for 2 uker siden. 

Se ny vekst! :)

4 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Det er så deilig når alt begynner å røre på seg, jeg må nok desverre vente litt til..har noen tonn snø som må smelte først.

Og du kan godt klippe vekk Julerosebladene. Da kommer blomstene bedre frem!

Lin sa...

Hmmm ja jeg får vel ut å klippe litt i helgen!

Tigertina sa...

Det er vår! Og snøen har nå dratt sammen med pepperen og skvallerkålen til de evige vintervidder her nå ;) Satser på de holder seg der =P

God helg videre til deg! :D

Tigertina sa...

Det er vår! Og snøen har nå dratt sammen med pepperen og skvallerkålen til de evige vintervidder her nå ;) Satser på de holder seg der =P

God helg videre til deg! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...