onsdag, april 18, 2012

Bilbo stor og litten tar gjerne en utfordring!Denne aller fineste hunden er en Irish Softcoated Wheaten Terrier. Og da med trykk på Softcoated. Pelsen hans er den aller mykeste du kan tenke deg. Nesten som englehår! Og sååå god å kose på!

Jeg (ehh frisøren) klipper han 3-4 ganger i året. Men nå blir det nok mer 5-6 ganger. Hver andre måned kanskje. Shave alt av! Han blir supervarm med all pelsen på og peser og sliter.
Alle Wheaten frisører jeg har vært hos er veldig motstandere av barbering. De skal jo ha skjørt og slengbukser må skjønne....
Jeg har heldigvis funnet ei mirakeldame som heter Randi. Hun klipper han slik jeg vil og er supersnill med Bilbo. Andre har vært ganske så mye mer hardhent med ham, og han bøller tilbake, også har man det gående. Saken med Bilbo er at han tar en utfordring for å si det slik. Om du prøver å sette han i respekt så svarer han med samme adferd. Kjefter du så kjefter han. Er du myk og snill så er han... Enkelt så lenge man vet!


Den aller mykeste pelsen!

Før klipp

Og bare noen få timer senere; Etter
Ehh når jeg ser etter ser alt litt feilproposjonert ut når hun ikke klipper ansiktet hans noe særlig. Det får vi huske å få gitt beskjed om på juniklippen!3 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Oi. eeehhh, han ble litt, hva skal man si, han ser litt ribbet ut..

Men det er sikkert super deilig!

Lin sa...

hehe, ja ribbet er rette ordet! Han er dog superhappy med masse energi i dag, så han er iallefall fornøyd! :)
Og jeg og! Glad hund er digg!

Maria sa...

Hehe, stakkars liten. Nyklipt sau - men saueklipperne glemmer ikke hodet. Men søt -- det er han!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...