tirsdag, april 17, 2012

Møt min nye venn Joe Morelli


Jeg har lenge skrønet om å kjøpe meg en sykkel for litt stisykling. Også fikk jeg vite at jeg får igjen litt på skatten, og jord og sykkel var det som sto øverst på ønskelisten. :)

Vi var tilfeldigvis i nabobutikken til Sykkelboden i Ski og poppet innom mest på gøy. Og i dag var jeg og hentet ham. Alltid veldig spennende med ny sykkel. Denne er tøff matt sort og har gode specs. Han var dog litt kjedelig i løypa synes jeg, men det er vel mest startproblemer. Ja også var motoren skikkelig dårlig, og bråkte hele veien. Folk som passerte tittet forundret på den bråkete motorn. ;)
KOLS relaterte ulyder...

Med en gang jeg så ham, så minnet han meg om Joe Morelli. Den tøffe, røffe og litt rotete politimannen i bøkene om Stephanie Plum (filmatiseres nå i år). Så derfor er han herved døpt Morelli!

Her følger bilder og specs da det er etterspurt!


Jada Morelli står til bilen, samme fargepalett! Sånt er viktig vettu! ;)

Og før haggelskuren fikk jeg litt koselig utsikt! Det er fint i Oslo dah!

2 kommentarer:

Snuffeldyret sa...

Hello Joe!
Looking handsome today!

Gratulerer med ny sykkel! Kanskje vi må ta en kolsulyd tur sammen en dag? Har dyyyyr sykkel som mest står til pynt, mens flesket renner på..

Lin sa...

Tuuuuusen takk Snuffeldyret!
Jeg blir gjerne med på tur! Som du ser har jeg sykkelstativ og! Skal dog legges til at formen ikke er så stor etter 6 uker på soffan :)
Men humør skal det ikke stå på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...