Planlegging og plassering i kjøkkenhagen

Jada som du ser.... jeg er igang med å tegne kjøkkenhagen. Tegningen er ikke tenkt som en detaljert nøyaktig oppmålt skisse, men som en raskt morsom innspirerende samt å lett å lese med jord på brillene type tegning. 

Jeg trodde jeg hadde tynt med plass, men jeg ser nå at kanskje kan jeg handle noe spennende på hagemessen i Lillestrøm til helgen. Hagegal-standen selger alltid noe spennende litt uvanlig til kjøkkenhagen uten å blakke folk helt. Det er jo pitte små planter ofte, som man må drive videre selv, men det er jo det jeg synes er morro! 

Her er altså det som skal plasseres ut ramset opp til høyre. Firkantene til høyre er den "nye" kjøkkenhagen. Altså to karmer i den varme delen av hagen

Og her ser du litt av innholdet i den "gamle" kjøkkenhagen som lå så brakk i fjor. Og om du har sett bilde av denne delen, så ser du at ALLE mål er helt feil!
Jeg mangler også løk. Har fortsatt sjalott løk igjen fra ifjor og er litt usikker på om jeg vil ha noe i år.
Har du noe forslag til noe spennende jeg ikke har tenkt på? Noe godt som det finnes masse oppskrifter til?

Det som skal i drivhuset er:
Masse jordbær i kurver i taket
3 typer tomater
Agurk
Drue


Kommentarer

Snuffeldyret sa…
Luftløk! Du må ha luftløk!
Lin sa…
Luftløk er spennende! Hvordan bruker man den i mat? Er den som sjalott lissom?
Snuffeldyret sa…
Jeg klipper det grønne som vårløk. Tar ett og ett blad. Også brukes løken som sjalott ja. Men du må spare en dusk med småløk eller to som sette i jorda på høsten til neste års bruk. Vil du ha?
Sunniva sa…
Mais er også morsomt og godt:)
Lin sa…
Jaaa vil gjerne ha luftløk!!

Mais skal jeg prøve igjen, men venter ett år. Må komme meg etter elendig avling i fjor! :)