torsdag, mai 31, 2012

Den fantastiske hagen Marle Place

Se bilder fra hagen her >

Jeg har besøkt vakre hager både i Skandinavia, Frankrike, Spania og England, men aldri har jeg blitt så overrasket som ved besøk i vakre Marle Place.

Ikke langt fra The Great Dixter, men over grensen til Kent i England ligger denne vakre privatdrevede hagen.

Den er delvis en skulptur/kunst ustilling og helvis en fanstastisk morsom hage.
Mange rom, aleer, stier, dører, vegger og kroker gjør at man stadig blir ledet en ny vei. Vi fikk et kart med en rute rundt i hagen, men gang på gang ble vi trukket bort til noe spennende, og vips så var vi av ruten. Om du trenger ideer til focal points (husker ikke norsk navn) så er dette en lærebok på emnet!

I hagen er det humor, kunst, klippede hekker, mosaikk, enger, frukthage, skulpturer, en mengde sterke diagonaler, villblomst område, fjellhage og en nydelig litten innsjø. På vei tilbake til inngangen og cafeen går man igjennom en nydelig og praktisk kjøkkenhage og diverse drivhus. De har en butikk der de selger antikviteter også selger de også planter. Ja også matvarer fra gården. Blå og grønne egg til og med!
Vi kjøpte med og fikk dem servert til frokost! :)

Om du alikevel er i området for å feks se Dixter eller Sissinghurst, så MÅ du bare innom denne vakre vakre hagen. Den seilte opp som en klar favoritt hos mamma og meg selv etter å ha sett de andre to først. :)

Jeg tror ikke vi har klart å virkelig få frem alle de vakre rommene i bildene våre, men ta en titt og vit at det er mer...... MYE mer!

Se bilder fra hagen her >

2 kommentarer:

Ranten sa...

Alltid morsomt og spennende å bli med på hagetur! Takk for titten :)

Lin sa...

Bare koselig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...